IX. Télűző rendezvény Kiskunhalason
Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az évenként ismétlődő Télűző rendezvény Kiskunhalason.
Az idén február 26-án, szombaton 10 órától várjuk kedves barátainkat a déli városkapunál lévő gumiáruház előtti parkolóban, ahonnan 11 órakor indul a motoros felvonulás a város különböző pontjait érintve a már hagyományosnak számító bábuégetés, valamint motoros ügyességi játékok helyszínére, ...ahol "Streetfighter" bemutatóval kedveskedünk a résztvevőknek .
Úgyhogy ne gondolkodj, vedd elő a vasat a garázsból, ébreszd fel téli álmából, vegyél fel egy tuti jelmezt és űzd velünk együtt a telet!
Természetesen az idén is a napot a már megszokott esti vacsorával és jelmezbállal egybekötött fergeteges bulival zárjuk, amely a XXX bárban kerül megrendezésre.
A jelmezedről ne feledkezz meg az esti bulin, hiszen a legjobb jelmezeket külön díjjal jutalmazzuk! És persze a jó jelmezek hozzásegítenek bennünket, hogy minél gyorsabban elűzzük ezt a fránya telet és akár minden nap minden percében felpattanhassunk vasainkra és róhatjuk velük a kilométereket!
Ne hagyd ki, nem bánod meg!
Az esti bulira a jegyeket a Honda Szalonban vásárolhatod meg!
Érdeklődj a helyszínen!
a 6x6-os darus izé nemnagy teljesítményű.
amikor kell előjön az erő, és felemelem magam, nemkell nekem daru. 40-50kilós rönkökkel szaladva mentem ki az erdőből
A paraszt szánt a földjén. Arra megy a barátja.
- Hé, Józsi, meghalt az anyósod!
A paraszt nem válaszol, csak szánt tovább.
- Hé, Józsi, süket vagy?
- Nem, csak előbb a munka, aztán a szórakozás!
múltkori buliból 5 körül értem haza. 9kor már a tanyán szedtem a kutyagumit, méghozzá törött nyelű lapát volt csak, gy hajolgatni is kellett
végülis egész jól bírtam a megpróbáltatást
szombaton ha elnézel(tek) a tanyánk fele, akkor félbehagyom a melót aztán kerülhetünk a közelben egyet.
szombaton pakolászunk, készülünk a lasi bulira. bejöttök, esztek isztok.
kb 4-5ig érek rá az erdőben bócorogni, tehát az elött jöjjön aki jönni akar
Hallod Feri, van itthon agyag korongozó gép. ha nincs még nektek, majd viszek egyet, azt majd csinálja az aprónép neked a bögréket. Legyen miből szürcsölni a bort
IX. Télűző rendezvény Kiskunhalason
Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az évenként ismétlődő Télűző rendezvény Kiskunhalason.
Az idén február 26-án, szombaton 10 órától várjuk kedves barátainkat a déli városkapunál lévő gumiáruház előtti parkolóban, ahonnan 11 órakor indul a motoros felvonulás a város különböző pontjait érintve a már hagyományosnak számító bábuégetés, valamint motoros ügyességi játékok helyszínére, ...ahol "Streetfighter" bemutatóval kedveskedünk a résztvevőknek .
Úgyhogy ne gondolkodj, vedd elő a vasat a garázsból, ébreszd fel téli álmából, vegyél fel egy tuti jelmezt és űzd velünk együtt a telet!
Természetesen az idén is a napot a már megszokott esti vacsorával és jelmezbállal egybekötött fergeteges bulival zárjuk, amely a XXX bárban kerül megrendezésre.
A jelmezedről ne feledkezz meg az esti bulin, hiszen a legjobb jelmezeket külön díjjal jutalmazzuk! És persze a jó jelmezek hozzásegítenek bennünket, hogy minél gyorsabban elűzzük ezt a fránya telet és akár minden nap minden percében felpattanhassunk vasainkra és róhatjuk velük a kilométereket!
Ne hagyd ki, nem bánod meg!
Az esti bulira a jegyeket a Honda Szalonban vásárolhatod meg!
Érdeklődj a helyszínen!