Feri, ahogy mondtam meló volt tervezve a délutánra. Így hogy majdnem 5 órára értünk haza, már késő lett volna elindulni.
jah, és gyerkőcöket tanítsd meg kártyázni, akkor nemlesz veszekedés hogy ki legyen a gépnél
Na a mai napon teljesítettem életem első quad versenyét ! A vártnál jobb eredményt értem el QUAD 4x2 kategóriában 2. helyezést értem el 7. versenyzőből ( összesen 75. nevező volt annak nagy része terepjárós ) . A verseny hibátlan volt teljesíthető speciálszakaszokkal - Köszönet Gyuris Norbertnak a profin megszervezett versenyért --és a szegedi suzukis kollegáknak nélkülük nem ment volna !
Nem engedtek útnak quaddal. motskosul megszívtam
Egész délelött azzal ment el hogy a kocsit tologattok. Ha be is indult, megállt 50 méter után. áááááááááá
2 óra után értünk haza, de ami a csövön kifért úgy tapostam a ladának. ha kitapostam volna a padlót már azt is leszartam volna...
jah, és gyerkőcöket tanítsd meg kártyázni, akkor nemlesz veszekedés hogy ki legyen a gépnél
Petinek is az van, meg járnak is ki alkatrészért.
ellenben a kamerák itt vannak az akksi még nem talált ide.
HAJRÁ HAJRÁ ÖTTÖMÖS !
Jövő héten nemtom lesz-e quadozás (részemről)
Megyünk bolingozni.(nem tudom, hogy kell leírni )
Jövő héten kész a Pola,ma megint felhívtak, hogy mehetek a cuccért.
Marci,csapta neki?
volt kb 15-18 quad. ilyen 2-3 millás gépezetek is.
autókból is volt vagy 40db.
szerencsére nekem még nem adodott ilyen probléma
Egész délelött azzal ment el hogy a kocsit tologattok. Ha be is indult, megállt 50 méter után. áááááááááá
2 óra után értünk haza, de ami a csövön kifért úgy tapostam a ladának. ha kitapostam volna a padlót már azt is leszartam volna...
Horváth Palit ismered?(Székkutas)
Képek még mennek fel, meg egy rövidke videó is felér youtubera.