Sziasztok!
Olyan problémám van hogy amikor kinyit a powerem megvan halva a motor nem megy gyorsabban meg semmi le van gyengülve de power alatt jol megy ez mitöl lehet? a karbit már kitakaritottam de még mindig szarakodik:S Segitsetek légyszi! Elöre is köszi!
Üdv!
Hali.
a düzni vége van letörve,ahol a fúvóka volt(súberttű fúvóka) .az előző tulaj ekézte már azért van rajta külső menet.
Ilyen düzni kéne nekem,ha van véletlen valakinek.
Méret:N-9
Nem eszik többet ,hogy ki van akasztva nyitott helyzetbe?
Nem fullad alacsony fordulaton ha odatéped meg ilyenek?
Nem tudom mit csinál az enyém de 3-5 liter a fogyasztás
pedig terep+2személy.
50 km alatt 1.5-2L-ben megáll. Ha egyedül vagyok.
Kíváncsi vagyok ha visszarakom a powert mi lesz a
fogyasztással.Ha pici a változás nem szedem ki többet.
Üdv mindenkinek! !
Hali ne szed ki mert akkor örvénylik a levegő a power helyén csak akaszd fel hogy nyitva legyen mindig én is azt csináltam és megy rendesen és nem sziszeg
szevasztok ha van valakinek eladó powe akkor szólhatna pontosan a 2 szelep kellene a tengely ennyi ha valaki tud és az ár is megfelelő hívjon a 06303457401 telefonszámon sürgős lenne előre is kösz
Hát ez azé mer nincs alacsony fordulaton nagy kompresszió.
Mert ahol volt a nyelv most kb 1-1.5 cm vel feljebb ki tud menni a
nyomás.
magas fordulaton se lehet az igazi mert az állórész is takar a
nyílásból felül, de így túl nagy a likacska.
Kép:
szevasztok ahogy kiszedtem azokat a szarokat és összeraktam nem megyen úgy ahogy kellene nem akar húzni meg sziszeg az mi lehet miért sziszeg? hogy nincsen benne lehet hogy azért nem megyen? úgy mint régen meg azért sziszeg mi lehet a baja segítsetek a képen be van karikázva hogy mi van kiszedve
Hali.
érdeklődnék nincs valakinek TSR :karburátorban található fúvóka és annak felső része amibe a súbert tű megy bele felülről.sajna ez van az enyémben eltörve.ez rézből van és olyan 5-6 centi hosszú henger minek lukasos az oldala.majd lesz kép is
hello.lenne egy suzuki ts 50x tipusu motorom. 50ccm 6 seb és vízhütés,nagyon ritka darab. állitolag 96-os évjárat én kb 2000-be vettem azóta nállam. nagyon megbizható motor kb 120 ezer km-t mentem vele,sose állt meg alattam 100 km/h végsebesség. sajnos az olajpumpám eldugult és besült de szerencsére csak a főtengely szorult meg. a főtengely fel lett ujitva, uj csapágyakat szimeringet kapott és uj dugó gyűrűt. de az a baj h a váltóját a szerelő összerakta és meg van szorulva,eléggé bonyolult. valaki nem tud hozzá valamilyen rajzot ? vagy segiteni hogyan kell összerakni? előre is köszi.
Bocs,kicsit még új nekem ez a fórum dolog. :d
Nekem annyi pénzt érne meg,hogy menjen a motorom rendesen.
Inkább freemailben írj,jobban átlátom a dolgokat:bek_tamas@freemail.hu
szevasztok olyan gondom van hogy suzuki tsr 125-ös motorom van és a képen létható szelepek vagy mi a szar az eltört és ha azt nem rakom vissza az akkor most baj ?vagy nem engem ez érdekelne , mert az én meglátásom szerint ha nem teszem vissza akkor a víz pumpa az egész rendszer vizét tudja keringetni és ily jobb lenne? előre is kösz
Olyan problémám van hogy amikor kinyit a powerem megvan halva a motor nem megy gyorsabban meg semmi le van gyengülve de power alatt jol megy ez mitöl lehet? a karbit már kitakaritottam de még mindig szarakodik:S Segitsetek légyszi! Elöre is köszi!
Üdv!