Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
Megoldódott már vagy kell infó?
okés, gyere.
hajnali?

jó a cucc,köszi.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
ebedido van erre fele
ugy latszik nehez ugy a tali
marad a virtualis talalkozo
Nekik sem jó a kedd....
Te is közelebb tudsz hajoplni!
héj,,,,,,,,1ig oda érek hozzád,,,,,
én ebben nem veszek részt ...hacsak nincsenek tl-es csajok.
nagyon raer valaki
Szerelem sex gyengédségre gondolsz?
15 pénzé van új jacis tud információt róla. amúgy bevált típus ás a meteor boltokban lehet kapni.
tl mtorosokat ossze kene hozni egyszer
Őket hívd fel. A Cimbi TLR-jébe most vett, és frankón működik. Új, és 13 körül adják.

SOLVART KFT
NYÁRFA U. 14.
2800 TATABÁNYA, KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
Telefon: 06-20/9-189-743
Fax: Tel: 06-34/302-463
GEO: 47.572660, 18.412313
Szevasz!Én is cseréltem sikeresen fesszabályzót,mikor erdély közepén ledöglöttem.Pécsen rendeltem a steelhorse-nál(kawasaki
) egy utángyártott fesszabályzót ami minden japó mocihoz jó!az ára kb 30 ezer(a gyári horror drága) a csatlakozóknál kellett egy kicsit variálni,mert nem passzoltak össze.....ennyi!beépités után minden klafa volt,semmi hiba nincs vele,a mai napig jó!én csak ajánlani tudom.ha további kérdéseid vannak,megtalálsz a wartburg311@citromail.hu-n.további szép km-eket
Sziasztok!
Suzuki TL 1000 R (2000) évjáratú motoromhoz keresek, működő és eladó feszültség szabályozót. Akinek bármi infója van róla, segítsen kérem. Használt illetve új is érdekel. Esetleg honlapokat is, ahol ilyen alkatrészek vannak, vagy konkrét elérhetőségeket. Előre is köszönöm.
Felvető vizsga lesz? Pedig már beleéltem magam a péntekbe pedig nem is jó.....
Nem szabad elveszni a részletekben!
nekem sem jo a pentek fordot kuplungozok es 1 vizsgas autom is van
szombat reggggel mar mehetunk
erre nem is nogdolnatm.

teksz a segitsegget.
Más napokat miért nem próbálsz meg, vagy előbb bemész és később kijössz az is egy megoldás....
Bocs! aquahidkft.hu
Sziasztok!Most hétvégén Szentlászló 4 Baranyai piknik (aquahid.hu),ha valakit érdekel.Üdv Miki
kudd a szalmaszálot. en majj utalok pénz. de majd en hivlak. ha nem csorog ne vedd fel.
nekem a csutortuk kivételével a szerd és a péntek az ami nem jo.
a tobbi napon meg nem erek ra.
igy marad a hetfo...de az meg nem jo.
szombaton motor nélkül is megyek, beiratkozok felvető szakkörre az autómosófősulim mellett...