Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól mondod tesó!
SpeedoHealer a kütyü neve, és frankón be lehet kalibrálni vele a gyári km-órát. Vagy ha éppen azt akarod, hogy 220-nál 310-et mutasson az óra (on-board videó rulez), azt is meg lehet csinálni.
Elvileg mér. Még pontosan is ha beállítod fainul a kerékátmérőt. Amúgy lehet venni olyan kütyüt, ami pontosítja az órád. Imrufónak van olyan. Gpssel kell belőni. Majd ő elmondja.
Nincs nagy élet a fórumon....
Hogy legyen téme rendeltem egy ilyet hogy tudjam mennyivel is megyek pl városban mert igencsak csalogat az órám. A kérdés hogy ez nem mér 100 fölött ugye? ha nem válik be megy a bicajra. Ennyi zsét ér...
brian-t tudom ajánlani tőle mindig jó gumikat vettem
hát azt nemtom
ok hol van legocsbban?
Hy

diablo corsa 3 at használtam, jó gumi több mint 3000 km et elment, lehet döntögetni is.nekem a többkomponensű gumi annyira nem jött be a tl en, mert féktávon jobban teszi a seggét mint pl a slickel
baski hol veszek ocso uj gumit van ez a corsa diablo valaki használt el ilyet?állítólag a közepe keményebb mint a széle ez igaz?
Sziasztok,
A gumit már sikerült eladnom, de indexeim vannak
Majdnem újat és majdnem olyat amilyet te akarsz azt árul ha megnézed...
gumit hatra tusz esetleg ujat
Szegény moci jól megkapta
Jah nem lett perec, de ez nem a tudásnak, inkább a szerencsémnek köszönhető
van pár kép...
errol lemaradtal
szerintem csak azért, mert így jobban néz ki...
g.mornimg to berki
te melyik gumit javaslod hatulra?
g.morning to imruf
melyik gumit javaslod hatulra?
Hmmm...vajon miért fekete a váza meg a lengővillája?
Meg furi rajta az aranyszínű fék is...
nincs
nem
semmilyen
van
ami most volt fent tapad mit allat mar 16 perc utan biztonsagos csak hamar elkopig vaszonig,es baromi draga
a link ben szereplo gumirol van e neked tapasztalatod?
holnap mesz a ringre ?
milyen gumid van hatul es jo e
van e gumi ami tobbet bir mint 3500km?