Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

he fiuk lassan veszem a tlr-t
...a számból vetted ki a szót!
Ezt megdumáltuk!
...és ezzel az erővel elugrunk BerikZ elé is.
Így is -úgy is megb@sznak,a vizsgán meg majd kiderül mi lesz.
Még maradok, hagyok esélyt addíg másoknak bizonyítani! Majd dél körül elvergődök asszem..
Na indulj vizsgázni! Kísérjen szerencse Akadék!
Lehet h megsértődök és nem megyek el vizsgázni, és ha még kérdezni is akarnak akkor aztán burgum irgum...........
A másik topicban (Pécs és környéke) Te vaksi , mennyé oszt vizsgázzá le, de meg ne rántsanak!
A béka seg...n?
Hun a pusszim?
Én úgy döntöttem, hogy Imrufó elé megyek. ...most el is indulok!

Banderasz!
Gyönyörű a babád!
Győrbe?
Elém is eljöhetnél,mert nem találok oda
veszprém is győr irányából van.....de ha akarod elmegyek eléd egész Gyulafirátótig.
Tatáról jön V2Bali az tuti, ő lesz a visszhang Tihanyban ígérete szerint...
Szevasztok ki jön Győr irányából a Tihanyi gurul ásra?
Meg a Gósztrájder meg a Tasi ők is fizikusok!
Amúgy az a legjobb a filmben, hogy Einstein után ők ba***ák át a fizikát a legjobban....
CSááá! na nemsokára élők közé lépek ismét, megindul a rehab a gépen...
amúgy a VAS-ban van egy TL a végjátéknál többször is látni hátulról, egy pályaidomos sárga TL seggét
a képernyő bal oldalán van asszem, ha tényleg az...
De ha nem próbálkozunk sohasem fog sikerülni! A felirat is más volt a motorokon ami szembetűnt FSV ez még prototípus, de az aprilia egyik mérnöke elárulta h földesutat jelent.. A gyakorlás eredménye h én is el tudok már menni 2 autó között, és az esések is tökéletesen mennek már. Olyan izgi ez a "Fe" c. film, ma megint megnézem, mert annyira tudnak...
Ez engem is érdekel,nálunk van egy vasúti felüljáró,ha erre jársz valamikor szerintem ott gyakorolhatunk.
csak vigyázni kell,mert villanyvonat és ha ráesel a vezetékekre lehet kicsit megráz(hat)
Nekem nagyon tetszett a film, nagyon sokat lehet belőle tanulni, és hasznosítani az életben is. Remélem sikerül majd betanulnom a vonaton motorozós fordulós részt!
és ott sokkal hihetőbb,hogy földúton rendeznek gyorsulási versenyt speedmotorokkal,természetesen sisak nélkül, 300-al (vagy minimum: kéccásszúsz felett, iga Akadék? )
Valld be hogy a kedvenced akkor is a Rendőrakadémia 13. rásze