Ez a vas című hulladék meg van nekem is 1000 éve lemezen, de bírtam még 1szer sem végignézni! Ez annyira sz..film, hogy ilyen nincs is másik! A bikerBoys sokkal jobb! És nem is 1 TLvan benne!
Há megnéztem ezt a VAS-at... Annyira szánalmas, hogy nincs is rá megfelelő szó... Mer nem vót benne TL!
Viszont Peti örülhet, mert kiderült, hogy az ő motorja annyira jó, hogy lehet vele menni betonon, földúton, sivatagban, fák között, vonaton, vonatban, persze ezeken a helyeken automatice megnyúlik a rugóút 15 centivel! Ja, és fel lehet venni kerékre 300-zal...
A Biker Boyz jobb film, mer abba legalább van TL...
Annyira azért nem vészes a helyzet, főleg h én ezzel kezdtem, így már otthonos a helyzet, és családias....
Én elhatároztam h megvalósitom az álmaimat, és ezek szerepelnek benne, így most kénytelen vagyok összeszedni magamat!
Jó éjt!
Viszont Peti örülhet, mert kiderült, hogy az ő motorja annyira jó, hogy lehet vele menni betonon, földúton, sivatagban, fák között, vonaton, vonatban, persze ezeken a helyeken automatice megnyúlik a rugóút 15 centivel! Ja, és fel lehet venni kerékre 300-zal...
A Biker Boyz jobb film, mer abba legalább van TL...
Hülpe ZOOLOO
Csörögj rám ha hazaértél!
Láttam,hogy kerestél,de tiszta csempe voltam (vagyis járólap).
Most meg meek úszni,este kereslek......
Adiosz Amigosz Buenosz Airesz.
Elég gáááz
Dáthád már elmúlt?
Látom Miu éppen baráti szándékát fejezi ki az ucccsó 2 képen
Neked Dinó pajti! Sok Boldog névnapot kívánok!
képek
Mindenkinek boldog nőnapot!
Petya!
Valamit elfelejtettél!
Én elhatároztam h megvalósitom az álmaimat, és ezek szerepelnek benne, így most kénytelen vagyok összeszedni magamat!
Mutter pajtás köszi köszi köszi!
csak nehogy így végződjön...