Sziasztok ! Segítég kéne! TL 1000 S - hez kéne nekem motor blokkra való spoiler. Azt tudom, hogy gyárilag ez csak fejidomos, de lehet hozzá "szerezni". Nekem olcsón kell gyerekek! . Boltok címe nem kell . Már futottam egy nagy kört ezügyben nagy pénzért nem kell! 120-tól adják a csillagos égig, és csak full készletek vannak, külön nem adják . Ha tudtok valakit, aki tud nekem segíteni, annak nagyon örülnék. Az sem baj ha sérült, a szine sem számít! Keressetek! Légyszi, légyszi Csá Neketek!
Hülpe ZOOLOO
Peti az első kép ébredés vagy elalvás után készült?
Majd nyáron elhívjuk a nájtvist Bólyra és akkor mindenki láthatja őket élőben!
Mutter pajtás hiányos volt tegnap a fórum nélküled! Taresz mestervizsgás doktor él még?
Fél 2-kor értünk haza, késve kezdett a zenekar. Az autópályán már erősen jelentkeztek a fáradtság jelei, minden eszközt meg kellett ragadni, hogy el ne aludjak 600 km lett Pest oda-vissza csavargással eggyütt, szóval tekeregtünk eleget, hála a segítségednek egyszer sem tévedtünk el!
Nem tudom, hogy akarok e mégegyszer világhírü zenekar koncertjére menni...az ajtó elött két sor csigázott, az egyik kb. km hosszú volt, a másik pedig 2.Mire bejutottunk, már fagyhalál közeli állapotban voltunk.De meg kell, hogy állapítsam, hogy igen jól nyomták élőben, és a csaj hangja frenetikus!
Köszönjük a vendéglátást Peti, pussz a családodnak, és várjuk a postást, a ping-pong asztallal + a kis apró velejárójával...(tudod...ott a falon...Ti már biztos unjátok.. )
Jó volt újra látni, és remélem, hogy legközelebb már motoron üdvözölhetjük egymást!
Mutter ez most telibe szállt!
Azt 15.000 környékén be lehet újonnan szerezni
Hülpe ZOOLOO
Majd nyáron elhívjuk a nájtvist Bólyra és akkor mindenki láthatja őket élőben!
Mutter pajtás hiányos volt tegnap a fórum nélküled! Taresz mestervizsgás doktor él még?
Fél 2-kor értünk haza, késve kezdett a zenekar. Az autópályán már erősen jelentkeztek a fáradtság jelei, minden eszközt meg kellett ragadni, hogy el ne aludjak 600 km lett Pest oda-vissza csavargással eggyütt, szóval tekeregtünk eleget, hála a segítségednek egyszer sem tévedtünk el!
Nem tudom, hogy akarok e mégegyszer világhírü zenekar koncertjére menni...az ajtó elött két sor csigázott, az egyik kb. km hosszú volt, a másik pedig 2.Mire bejutottunk, már fagyhalál közeli állapotban voltunk.De meg kell, hogy állapítsam, hogy igen jól nyomták élőben, és a csaj hangja frenetikus!
Köszönjük a vendéglátást Peti, pussz a családodnak, és várjuk a postást, a ping-pong asztallal + a kis apró velejárójával...(tudod...ott a falon...Ti már biztos unjátok.. )
Jó volt újra látni, és remélem, hogy legközelebb már motoron üdvözölhetjük egymást!
Ui: Miú felügyeletét bármikor vállaljuk!
Vétel, André, Ancsa jelentkezz, hazaértetek?
Holnap kb. fél 9-kor indulunk, majd csörgök!