Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól sejtem akkor az őrség projektre a potenciális jelentkezők:
Imrufo
Gambesz
V2Bali
Tasi
valamint jómagam ezigáig.
Remélem szóltok ha erre jártok!
Tasi! Természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ott lehessek az örségi túrán is.

Holnap Tali
Szasztok!

Ez jó.......messze van!

Ez tetszett Peti gratula!

Tasi
Tigerhearttegnap 11:39 válasz erreSziasztok. Tigerheart vagyok és ezért az egyetlen üzenetért regisztráltam a fórumba. Szerettem volna külön témát nyitni ennek, de gondolom bizonyos számú hozzászólás alatt erre nincs lehetőpségem. Hogy jövök-e még, nem tudom. Én is motoros vagyok, de a mindenki által megvetett nagyrobogós-fajtából. Tehát: Biztosan emlékeztek az Aug. 20-i kunmadarasi gyorsulási versenyen történt szörnyű balesetre, amikor a szervizúton lépésben haladó házaspárt egy állatkodó fiatal elütötte, a férj a helyszínen meghalt, de a felesége túlélte. A feleségét otthoni kezelés mellett hazaengedték, de sajnos ő is elment. 3 kisgyermek maradt árván. A feleséget Timinek hívták és én is ismertem. Timi testvére (Kata) írt nekem egy levelet, idézem: [quote]Szia! Sajnos nagyon rossz hírem van.Timike vasárnap hajnalban örökre elment a férje után.Tüdőembóliát kapott,s már nem tudtak rajta segíteni. Tőled szeretnék egy szívességet kérni.Ha módodban áll,kérlek írj néhány motoros fórumba üzenetet,-mert én (csak egy nő vagyok) nem igazán találtam megfelelő oldalakat-,hogy 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk Tőlük végső búcsút a sárosdi temetőben. Azért kérlek erre,mert nagyon sok ismerőse,barátja volt a Zsoltinak a motorosok körében,akiket én nem ismerek,de esetleg szeretnék tudni. Előre is köszönöm![/quote] Mivel én nem túl sok motoros fórumot ismerek (még), tisztelettel kérlek Titeket, hogy segítsetek nekem/nekünk és az általatok ismert és/vagy látogatott motoros fórumokon tegyétek közzé a Kata által megadott információkat, tehát hogy a kunmadarasi baleset másik vétlen áldozata is elment és hogy Timitől és Zsolttól 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk végső búcsút a sárosdi temetőben. Előre is mindenkinek nagyon köszönöm a figyelmet és a segítséget magam és a gyászoló család nevében is. Vigyázzatok magatokra. Üdv: Tigerheart
Neked túl messze
Őrség túra a terv
Üdv!

Merre lesz a gurulás emberek?
Szasztok!

Én is mennék ha addigra sikerül felcígelni az Oldersister-ék cumóit Szombathelyről...költöztetés ezerrel!

Úristen ma holnap keresztapuci lesz belőlem...ezt is megértem!

Azt hiszem én is elkezdek gyűjteni a VZR 1800-ra mint Imrufó!

Úgyhogy Szombato én is csatlakozom ha minden jól megy...

V2Bali-nak...végre talizunk...Jövőhéten Jöttök a Peti által szervezett hétvégére?!

Remélem!

Ancsa Anyu:-Számla a kipufiról...nagyon kne!

A Tasla
Nem Roki csinálta! Keszthelyen készítették a motorostalálkozón.Ráültem, megtoltak, aztán jól széjjelesett!
Szegény fabringa,nem bírta a súlyomat..

hónajjszárogatós
!
Talicskakerék deltabox-kerítésléc vázban
Ez még a gumifotelt is üti
Még bejáratós....öööö...azaz betolós
Az új motorom!
Ok!

Ha tuti, akkor időben szólj, légyszi!
Következő hétvége lészen, nem a mostani, mondtam múltkor
Helló Peti!

Írtam emilt, nem válaszoltál! Tudsz valamit a hétvégével kapcsolatban?
Mindenféle képpen ott leszek!
Jó lesz ismét talizni veletek.

Péter! Értesíts majd kérlek!
Imivel egyeztessünk gambesz! Valahol közösen taliálkozunk aztán goo. V2Baliék is jönnek.
én is nyugatis vagyok,de még 2séges mi lesz 7végén....
Mi nem! Motoros talira megyünk asszem!
Ugye? nyugati régió?:)
elírok egy betűt és már kapom is érte durván, hát szép!
Gondolom mindenki jön a demo-ra, szombaton. Hol talizunk?
Ne páncsd,beg van vázva!
Hány Bárt? 2,5-öt?