Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tarka!

Nem jött meg a címed
Mizu van? Döntés megvót? Írjá mélt!
Most azé mert nem csattogott annyira? Hiányzik a brigád!
Mert más az emberi,és más a gép kipuffogó!
Ancsáéknál az enyém is durrogott, bár annak nem örült igazán senki!
az enyém is durrog, szeretem . ja és a szomszédok is szeretik
Szóval mit is kell csinálnom,hogy durrogjon?
Köszi a gyors választ.
A fő kábelkötegről kell hogy leágazzon egy csatlakozó a szenzor számára.
Ez pedig másnéven a szekunder levegőrendszer. Lényege hogy a kipufogórendszerbe friss levegőt juttatunk, és így ott a tökéletlenül elégett üzemanyag újra berobban, ezzel tisztább kipufogógázt eredményezve. Ettől van hogy visszaengedett gáznál azok a TL-ek amikből ezt a rendszert a fent leírt módon nem szedik ki, szép kékes lángokat eregetnek, hatalmas durrogással kísérve.
Köszi, esetleg még ha valaki tudná, hogy hova kell bekötni (talán injektor?)?
hello!

nekem is tudna vki segíteni hogy ez mi: http://www.tl1000.com/faq/pair...

köszi
Tarka, amiről te beszélsz a segédváznál az az atmoszférikus levegőnyomás érzékelő, az eldőlés érzékelő szenzor máshol van, az ülés alatt. Valószínűleg Karell gépén is a légnyomás szenzorról van szó, aminek a bekötése ajánlott, de nem feltétlen szükséges. Ha nincs bekötve a akkor a gyújtásgörbe kiválasztása ennek a paraméternek a figyelmenkívül hagyásával történik, ami valószínűleg így nem lesz optimális.
Nekem az S-en ez (vagyis hasonló) a segéváz bal oldalán van. Azt mondták a szervízben,hogy ez egy fügőleges állás érzékelő,ha hirtelen dőlne a motor, leállítja.Ki tudja,furcsálltam a vákumcsövet én is,de remekül müködik,és már csinált is ilyet,hogy hirtelen oldalra "löttyintéskor" lelőtte a gépet.
Hi!
Tudna-e valaki segíteni? TL-R -emen fejidomtartó konzolon a lámpa alatt van ez a "map szenzor-szerűség?" elől csatival, alul egy vákumcső kiállással. Kérdésem be kell-e ezt kötni, ha igen akkor hova?
Nekem nincs rádugva semmi.
Előre is köszi
Karell
Benzingőzös szép estét kívánok mindenkinek!
Örülök hogy mindenki épségben hazaért!
Jó volt kicsit újra veletek találkozni!

Vártunk benneteket délelőtt! Kijöhettetek volna egy kicisit hejjjj!
Dinókám fel a fejjel, remélem mi hamarabb megoldódik a probléma!
További nyugodalmas szép estét mindenkinek!

Üdv!
Ez a kérdés számunkra is talány Dinó lefexik, közben összeül a tanács , megtárgyalják az alvó ember háta mögött, és éjfélkor lesz az ítélethirdetés?

Nyugi pajti, majd valahogy lesz, mert olyan még nem volt, hogy valahogy ne lett volna!
pihengeSSél.
Miért pont éjfélkor?
Olyan mint a pápaválasztás? Felszáll a fekete füst,vagy mi van? És ki dönt?
Pihengesél.
Jó éjt.
Köszi Tesó!
Végeredmény még nincs, de nagyon áll a bál... Éjfélkor születik meg a döntés, bár én lassan letiplizek szunyálni.....
Mi köszönjük,hogy ott lehettünk.
Jó volt megint picit találkozni,Dino:kitartás.
Kivállóak lettek a fotók, isteni volt a kaja a pija a hangulat és az emberek!