Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

!
És megbosszuljuk!Jó durván!
Viszont!

Dinó!

Ki ama bátor ember , ki kezet mert rád emelni?Megnézném ...wiwen
Írd le mélben!
Mr.Hayabusa?
Tittelet!
Hogy híjják azt az elveteműlt támadót az iwiwen?
hopsz a pontos idő Az idő kimaradt
Dino nekem is szólj mikor kell támadni ÉN is szívesen segítek. Ha megvan a pontos dobj egy mélt a fepi3@freemail.hu-ra
"oda kell tenni a pofáját a seggemhez mikóó fingok!"----bosszúötlet by kykee!

a gsrklánék benne vannak a mókában,monnd az időpontot.
minden motoros ismerősömnek elküldöm.
Fantáziád mint mindíg mostis határtalan mester Rendkívül hatásosnak mondható eljárás
hát persze,csak monnd az időpontot.valamikor este mondjuk 8-9 körül,mikor mindenki otthon van.
Szólok, nekiálltam a bosszú hadjáratnak!
Rendben dinóó csak kérlek szólj! Ahol tudok segítek!
:)
Igyekszem összeszedni egy tetmes mennyiségű ember mennyiséget és közlöm a részleteket, nem kell rosszra gondolni! Ki mit érdemel jelige!
szép estét barátaim!

Dinó monddd mit kell tenni?
Segítünk!
Mutter sosem késő! Tarka be tudod vonni a GSR klánt meg minden ismerőst?
Én benne vagyok, de majd csak holnap, mert összeborulok, ugyanis egész éjjel a plafon bámulásával voltam elfoglalva, miután álommanócska le sem szart, és messzire elkerült.Remélem még holnap sem későőőőőőőőő
Most kezdem összeszedni a hadműveletet aminek igencsak hatásosnak kell lennie, ezért mindenkit akit ismertek és egy kis együttérzéssel szolgál irántam azt buzditanám egy kis lelki terrorra.....
Mutter leírom azonnal amint összegyűlt a megfelelő mennyiségű ember!
Sorry Tarkával.....
De kit kicsi Dinó?

Tasi!

Gratulálok az elért eredményetekhez Elenor nénivel,mindig is jó volt a fara, akárcsak a gazdájának, kinek félő, hogy egyszer egy szintén hímnemü egyed farbatámadja
No fiúk lányok egy kis segítség kellene!
Megvala az ember aki leamortizálta testemet lelkemet, és ez mellett az jutott eszembe tarával egyetemben h aki hasonló képpen utálja a gerinctelen állatokat az jelölje meg iwiwen a megfelelő időben az Örökké nem eshet felirattal! Köszönöm előre is mindenkitől!
Szasztok!

Gyerekek,kár hogy kihagytátok a tesztnapot a Campona-nál!

Gambesz,Bazsi,Imrufó és persze jómagam Tasla képviseltük a klubbot!

Szerintem király volt a streetfighterek is nagyon hozták a hangulatot...Kulmann Miki egy animal... a Demény Testvéreknek...meg hát megint elgurult egy egész Patika!

Gyerekek amit ezek műveltek....utólag is köszönjük...szerintem mindenki nevében nagyon ott volt!

Imrufó...remélem egyben hazaértél... a Gambesz-el már beszéltem...Őt azért nem kérdezem meg!

Elkapta a vasa a TL-Járványt...folyik a kuplung itt is ott is!

Elenor nyert nekem a nyílt szépségversenyen a második hellyel egy fa...a mobilt utólag is köszönöm a faros hirig-bigének...a Forgó-Morgó-nak! Tenx Elenor...

Mindenkinek leolvadós Bőrápolóst...Lépek!

A Tasla
ráhúzhatsz egy tetszőleges gumicsövet.
Hi.
Az meg van, alján van egy kiállás, arra esetleg nem megy egy cső?
Mutter egyenlőre próbálkozunk még egy eséllyel, de nem tom mekkora sikerrel. Majd kiderül minden!
Hune vagy? Szkájpolok ezerrel,de semmi,majd akkor este.