Örülök neki, hogy jól sikerült a buli! Legyen mégjobb a váradi!
Dinó pajti! Szinte már behozhatatlan előnyünk van, mármint a piros S-ek terén. Szreg; BAdmiki, Dinó GYenci, és .......... Hiába a legszebb színben a leg kelendőbb.
Egyébként Váradra viszem a katalógusod. Nemsokára kézhez kapom!
Na szevasztok Drágáim!
Bocsánat az eltünésért,de nagyon sok meló volt...../Orbán Viki,Járay,esküvők,stb....
Mellette lecseréltük végre a számítógépet egy zsír újra/voltak gondok a nettel is,és mellette megy ezerrel a fűrdőszoba+wc felújítása,kivagyok mint a disznó....De örömmel olvasom drága barátaim,hogy ti sem unatkoztok!
Remélem,hogy mindenki jól van?,
Köszi a tanácsokat, nekem is 3000 körül csuklik.
Egyszer átirtuk az elektronikát de szerintem a téli állástól visszamászik, próbálkozunk injektortérkép módosítással de még nincs eredmény.
Köszi a webcímet megnézem.
Faterommal minden lezsírozva!
Csak módjával fiam!
sudararpad@freemail.hu
204853827
Üdv a csapatban Gyenci!
Örülök neki, hogy jól sikerült a buli! Legyen mégjobb a váradi!
Dinó pajti! Szinte már behozhatatlan előnyünk van, mármint a piros S-ek terén. Szreg; BAdmiki, Dinó GYenci, és .......... Hiába a legszebb színben a leg kelendőbb.
Egyébként Váradra viszem a katalógusod. Nemsokára kézhez kapom!
GYenci! GYere Szilvásváradra! Nézelődj a www.tlklub.atw.hu oldalon.
Jah egyébként nekem is rángat olyan 3000 -es fordulat környékén. Szerintem a térkép átírásával megszűnik. Pl.: Pfvári azt mondta neki nem rángat.
Bocsánat az eltünésért,de nagyon sok meló volt...../Orbán Viki,Járay,esküvők,stb....
Mellette lecseréltük végre a számítógépet egy zsír újra/voltak gondok a nettel is,és mellette megy ezerrel a fűrdőszoba+wc felújítása,kivagyok mint a disznó....De örömmel olvasom drága barátaim,hogy ti sem unatkoztok!
Remélem,hogy mindenki jól van?,
Látom jóóól mulattatok ennek igazán örülök!
A legközelebbi buliból én sem szeetnék kimaradni!
A 4. kép elég komoly (7857es hozzászólás) Az a dob ... szintén komoly
Apropó nem emlékeztetek meg rólam TL-esek mindenttudó édesanyjáról anyák napja alkalmából
Egyszer átirtuk az elektronikát de szerintem a téli állástól visszamászik, próbálkozunk injektortérkép módosítással de még nincs eredmény.
Köszi a webcímet megnézem.