Ma ismét jót gurultunk és mi sem láttunk egy rendőret sem hála isten!
Örülök Dinó hogy épségben hazaértetek!
Tényleg jóó volt tegnap! Remélem mi hamarabb látom a TL csapat tagjait!
Hazaértünk mink is, a szintidő igen lassúra sikeredett, de nem akartuk kísérteni ma a sorsot, ezen balszerencsés 7 vége után. Nagyon klaff volt h végre majdnem mindenkivel újra találkozhattam, és az igazolt távollevők pedig hiányoztak. Hazafelé egy deka rendőr még annyi sem volt, de esőből azért kijutott egy kevéske. Megálltunk Szigetváron a baleset helyszínén, és a TLklub nevében egy fekete bőr szalagot kötöttünk a táblára, mondhatom nagyon keserű érzés volt, de leróttuk a tiszteletünket. Ezen a 7végén aztán kijutott mindenből, a jónak nagyon örültem, de a halálhíreknek nagyon nem.... Remélem nem kell ilyeneket hallanom, főleg nem rólatok!
No dobok egy fürcsit és magamat az ágyba egy kis pihenőre...
Mindenkinek köszönjük a szép napot Tasiné-nevében is,örülök hogy belőlünk mindenki épségben hazaért!
Dinó-nak,üzenném,hogy a következő talira talpig dresszben megyek,de a ülőgumóim stíröléséről szakadjatok le!
Imrufónak köszi a közös hajtóvadászatot a Poló GTI-vel,és köszi az R-es részvételt...ezt Tornyinak is üzenem jó hogy nem voltam egyedül! Thanks...
Ancsa-anyunak,szeretnék olyan motoros az autóban matricát anyukám újjonan vételezett autójára ami természetesen Suzuki...mert mostanában néha én is bele ülök vezetgetni előre is köszi!
Ma este ÉN biztosan,és ha tehetitek ti is _Gyújtsatok egy gyertyát testvéreink kedvéért akik már csak odafönt húzhatják a gázt! Előre is köszönöm...
Mindenkit üdvözlök...Imrufó-nak üzenem hogy ha Tasiné nem attrocitál hátulról akkor befogtam volna!
Három huszonéves fiatal halt meg egy balesetben szombaton délután a Veszprém megyei Balatonalmádi és Alsóörs között, a 71-es úton. Egy személygépkocsi előzés közben frontálisan ütközött két motorral. Mindkét motor szétszakadt az ütközéstől, egyiken egy alsóörsi férfi és egy budapesti nő, a másikon egy balatonalmádi férfi utazott. Mindhárman meghaltak. Az autót vezető 32 éves balatonfűzfői férfit életveszélyes sérüléssel, mentőhelikopterrel vitték a veszprémi kórházba. A szakértői szemle idejére a 71-es utat teljesen lezárták.
Ha valakinek kellemetlenséget okoztam volna ezekkel a sorokkal, attól elnézést kérek.
Vétlen motoros halt meg abban a balesetben, amely szombat délután negyed hatkor történt Pécs és Szentlőrinc között, a 6-os főúton. A motoros szabályosan haladt Pécs felől. Egy szemből érkező autó balra kanyarodási szándékát azonban nem vette észre az autó mögött haladó kocsi sofőrje. A két autó összeütközött és átcsúszott a szemközti sávba, ahol elsodorták a motorost, aki a helyszínen meghalt.
Sziasztok!
Végre valahára én is haza értem, habár a motorozásból sose elég...
Örülök hogy találkozhattam a TL-es cimbikkel, remélem újra összejön a banda a borzsongáson cirka egy hónap múlva!
Ez egy király nap volt! Kössz!
Mi is épségben hazaértünk, jó volt Titeket újra látni!
Sajnos mi is most kaptuk a hírt, azaz Dinó, hogy a pécsi brigádból is 2 motoros életét vesztette Pécs elött,szinte már majdnem otthon, szintén autós hibájából kifolyólag.
Peti! Valahogy éreztem, hogy ez a napsütéses hétvége motoros áldozatot fog követelni!
Tornyi! Az összes képet és videót feldobod majd a klub oldalra? Hogy mindenki letölthesse. Imit láttam a legtöbbet kattintgatni,/meg persze Indigót/ remélem átküldi neked mindet.
De annak NAGYON örülök, hogy hazaértetek épségben.
Mi is épségben hazaértünk és tucat rendőrrel találkoztunk!
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük Peti hogy ilyen ötlettel rukkoltál elő!
És valóban az idő is kegyes volt hozzánk!
Majd dobok fel képeket az oldalra és ha van valakinek jó videója azt is kérném, hogy a másik webre feltehessem!
Más nagyon várjuk a következő összeröffenést!
Hogy ne csak a jóról beszéljünk.. Alsóőrs és almádi közt eltereltek minket a rendőrök. Hazaérve olvastam hogy egy szabálytalanul előző autóba szemből beleállt 2 motoros. A 2 motoros és az egy utas szörnyethalt.
Óvatosan mindenki!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat, személy szerint én is nagyon jól szórakoztam, és az idő is kegyes volt hozzánk hálistennek, ugye Tornyi mester?
Imi és Tasi azért hálistennek hazafelé is alkottak, a 200-as tampóm mellett úgy elhúztak előttem, hogy percekig nyomukat sem láttam
Sziasztok! Éppségben hazaértünk mind a 3 man.
Kimondhatatlanul jó volt veletek ismét találkozni és megismerkedni vagy legalább is élőben látni az új tagokat. Már most alig várjuk a következő találkozást. Remélem az kicsit hosszabbra sikerül majd!
Köszi BerikZ!n Kollégám!
Nekem az egyszer biztos, hogy nem kell Xenon. Csak segíthetek a másik felének gazdit találni ha Dinó nem fogékony a dologra.
Holnap Tali! Nah lépek aludni mert nem szeretnék bealudni a motoron.
Ma ismét jót gurultunk és mi sem láttunk egy rendőret sem hála isten!
Örülök Dinó hogy épségben hazaértetek!
Tényleg jóó volt tegnap! Remélem mi hamarabb látom a TL csapat tagjait!