Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Osztom Tarka barátom szemléletét, tisztázzátok le de ne a nyilvánosság előtt!!!!!!!! Tl klubbon leírtam már a véleményemet, és ez nem változott. Őszintén szólva 14 órányi munka után nem szívesen olvasgatok ilyesmiket. Én ezzel lezártam a témát, remélem mindenkiben lecsapódott egy kis emberi érzés. Köszönöm!!!!
Én nem értem ezt a fajta mentalitást.
Ha ismered (márpedig úgy tűnik) Ancsit,és valami problémád van vele,közel is laksz hozzá akkor mi a f...szért nem keresed meg személyesen,és mondod a szemébe a szívfájdalmadat?
A háta mögött névtelenül,sumákul megpróbálod lejáratni az ismerősei előtt,ez aztán a férfias magatartás.
Tiszta elmúlt 60 év,mikor mindenki feljelentgetett mindenkit.
Elég gusztustalanul viselkedsz.
Na de most komolyan mire jóó ez?????
Szerintem semmire! Szerinted??
Hali!!!

Vazz szegény TLS!
Háát így járt!
Patkánygyerek te egy elég nevetséges srác lehetsz! Ha ennyire idegesít miért nem te voltál a TV.be????
Hm?????, Hol voltál akkor vazzzz!!! Itt nyomod a hülyeséged! Légyszi állj le és hagy ezt a baráti kört!Szerintem nem nem tartozol ide! Köszönet!
Épp elkerüli
Mi folyik itt???
Tudod mit? Azt írsz amit akarsz. Akik itt a barátaim,azok ugyis szeretnek,akik nem foglalkoztak velem,azok ezután sem fognak,akik meg nem szeretnek,azok ezután sem fognak.Tehát tégy amit jónak látsz,ócsárolj nyugodtan tovább.Én szeretem ezeket a srácokat,csajokat,akik itt vannak,aki meg neked,ki még magát sem vállalja fel ,hisz,az jobb is ha nem a barátom.
Széles utat!
És akkor az neml ehet fals?
Miért,bemutatkoztál?
"Ezek tükrében,kérlek,légy olyan bátor,hívj fel,vagy gyere fel hozzánk,hisz tudod hol lakunk,és nemtetszésed mond a szemembe."
Eleget tettem kérésednek, nem pedig lejáratlak.
Nem állítasz valóságot,és mivel nem mutatkozol be,így nem fogok neked magyarázkodni!
Már sokat fáradoztál a lejáratásomon,most először és utoljára megkérlek,ne zaklass,szállj le rólam.Én nem bántottalak,és szeretnék már nyugalmat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ancsa!

E-mailedre a fórumon válaszolnák, de tudod ez miért nem lehetséges.
Motorozásodat alapjába véve nem kritizáltam, ami elhangzott, az az, hogy ilyen egoista motorosok rontják a jó hírünket. Amennyiben „baráti” körödbe próbálsz megszemélyesíteni mellé nyúltál. Nem vagyok a barátod, de még csak a haverod sem. Igazából, amit tudok rólad, azt a net-ről illetve médiaszereplésedből szedtem össze.

© Ancsa2006. dec. 11. 19:24 | Válasz | #2876
Fiúk!
Szeretném,ha nem mondanátok senkinek,hogy ti ingyen jöttök be,mert abból botrány lesz.Még mi is befizetünk Rockkal (a saját bulinkba...).mert nem akarjuk,hogy minuszos legyen,de Ti tl-esek a vendégeink vagytok.Bár ne kellene senkitől belépőt kérni,de sajna ,nekem is ki kell fizetnem mindenkit...szóval köszi a diszkréciót.

Szerintem ezek a szavak sokat elárulnak rólad.
A Zaziról annyit, hogy nem a barátom, de még csak ismerni sem ismerem. Egyszer találkoztunk, te őt egy fórumon több hozzászólással lejárattad, vagy téged idézve viccelődtél rajta. Mások előtt járattad le, de fórumotokon, nem láttam, hogy bocsánatot kértél tőle, pedig én is ráismertem, kiről van szó. Válaszaidat olvasva megint csak, olyan embert/embereket vádolsz meg, akiknek semmi közük ehhez. Te rám nem tudsz utalni, mert sosem találkoztunk személyesen, pedig régóta részt veszek Egerszeg motoros életében.
Sok motoros temetésen vettem részt, akik nem barátaim barátai voltak. De téged egyiken sem láttalak. Nyilatkozatod szerintem, nem a motorosok érdekét védte.
Úgy gondoltam, hogy fórumotok azért van „Dumáljuk meg”, hogy a negatív visszajelzéseket is le lehessen írni, ne csak azokat a hozzászólásokat, amivel az egodat tudod növelni.
Ha végig gondolod, rájöhetsz, hogy a patkány nevet sem véletlenül adtam magamnak. A túlzott intellektuális kisugárzásod egyértelművé tette, hogy nehezen fogod viselni a kritikát, de az, hogy megvádolsz másokat anélkül, hogy meggyőződnél róla van-e köze/közük hozzá már kimeríti a rágalmazás fogalmát.
Én nem rágalmaztalak, pusztán leírtam mit lehet látni a sorok között. Fórumban próbálod átvágni barátaidat, diszkréten. Hol van itt a diszkréció, ha vad idegen emberek láthatják?
Az interneten, nincs olyan hely, ahol ne lennél jelen, ami nem okozna gondot, ha mindenütt nem az egodat próbálnád növelni. Ha zavar, hogy ilyen képet alkotnak rólad az internetezők, akkor kevesebbet kéne megmutatni belőled.
Ha netalán-tán össze fogunk futni, Zalaegerszegen ígérem, nem löklek le az útról, sőt a motorodba sem teszek kárt, nem leszek irigy motorodra, mert ez az egész nem erről szólt.
Ha mindazok, amiket leírtál fórumokban valós személyhez köthetők, nyugodtan visszavonhatod, mert joggal kérnek rajtad elégtételt. Egyikkel sem tudok azonosulni. Nem sorolom fel mik hangzottak el úgy is, tudod.
Én csak egy egerszegi motoros vagyok, aki hozzá szólt egy fórumon az egyik nyilatkozatodhoz. Személyesen majd bemutakozom.
Peti! SOS

Még 2 óra van hátra ebay-n,most nekiállunk egy filmnek,ha van valami légyszi skypolj!Köszi
DE hiszen tudod a mail címemet!!!
mondanám h olvass vissza, de az körülményes. dob egy mailcímer és leírom.
oké, köszi az infót.. valamelyst megnyugtató hogy ha tényleg csak kontankt probléma.
de hogy birom kiolvasni a hibakódot?!
Köszi srácok!
Azért ment Rock olyan lassan,mert én vittem hátul az operatört,nem volt rajt sisak,és megkért,hogy menjek lassan,mert megfagy,meg hát jobb,ha a kamera sem remeg,de mikor leszállt mondta,hogy nagyon tetszett neki a motorozás,és hogy milyen ügyes vagyok..
Éppen álogatom vissza a csatornákat a tv-én amit a lányok elcsesztek,és hirtelen ismerösöket látok!
Szép az uj motorod,és jól beszéltél!
Gratula.
Grat muter, ügyesek voltatok
Köszönjük! Igyekszik az ember! Felénk sajnos nagyon sok baleset volt a tavalyi idényben
Ahol a tábla van,ott kezdődik 1 nagyon kanyargós szakasz,és rengeteg baleset helyszíne...
Láttalak titeket
Ancsa, most voltatok a TV2-ben.....gratula, szép volt......újra egy kis figyelem a motorosoknak!!!!
Valószínűleg kontaktos valamelyik szenzorod csatlakozója... Amikor fennáll a hiba ki kellene majd olvasnod a hibakódot...