Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csatlakoznék az előttem szólóhoz!

Ez olyan mint 2 cici,de lehet hogy nem az:
Tornyi!

Születésnapod alkalmából a Jó Isten éltessen sokáig,és még sok eggyütt eltöltött évet kívánok Indivel és a
gyöngyszemeddel a TL-R-el!
Ha egy motornak csak nyomatéka meg hangja van akkor szerinted mire vágjon fel a tulaj
A Yamahának mellékesen az is van
Szerintem a nyomatékot a YAMAHA boltban osztogatják
Nyomatékot meg vegyél még hozzá a Kawaboltban!
Kicsi én
Nagy eséllyel mint már párunknál Pirosoknál, széjjel robbant a szelepcsésze!!!!!!
Hali!

Mi történt a TL hengerfejjel, hogy ki kell cserélni? nekem lenne egy TLR első, igaz hogy sérült, de gyógyítható állapotban, meg egy szívóoldali vez.tengelyem is akadna még asszem.
Szasz Tasi! ahogy a képeid elnézegetem .nemsokára te is egy kawán fogsz trónolni?? És Tasi. ha azt a 20 lovacskát leszámolom a kawából akkor tényleg egyenlőek lesznek a Yamaha no komment
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Arra már rájöttem hogy magyaro.-on szinte lehetetlen első hengerfejet venni!
Még várok egy pár visszajelzést bontókból hátha akad,ha nem akkor marad az R-es verzió amit ajánlottál!
Köszönöm!
Hello!

Egy csávó adott fel nálam hirdetést TL idomra. Ha gondolod rakd fel a tlklubra J

tipus : tl1000r

evjarat : 1998-2001

ar : 70000

nev : Roli

cim : Bp.

email : nero7@freemail.hu

telefon : 06706241277

megjegyzes : TL 1000R versenyidom rendelhetö uj,fényezetlen állapotban: elsöidom, hasidom, elsösárvédö, ülésidom. Az ár fix!
Hali!!!

Király a pizzás vazz!!!!

Tasi: Miért van az hogy még mindig nem ért ide a plekó!!??? Erre most mit mondjak!? Pfffff! Tasi!!!
Szia!

Van első hengerfej, 75 angol font + a szállítás, csak éppen TL1000R-ről való, vagyis a vezműtengely R-es benne. Két válaszút lehetséges, megveszed így és szerzel bele S-es vezérműtengelyt. Vagy megveszed még 75 fontért a hátsó hengerfejet is, és akkor párban cserélve gyönyörűen ketyeg a két TLR vezérműtengellyel, sőt még izomosabb is lesz. A harmadik választás hogy egyiket sem veszed meg, de itthon nagyon nehezen találsz első hengerfejet, mert ha a blokkban valami beszarik, akkor az 90%-ban az...
Pizzafutár TL
És nem vicc!

Meg TL halálcsillag
Szolgálati közlemény!!!!

Tasi lova Elenor 1100000.-kp-ért elvihető patent állapotban...No hitel!

Ha esetleg vkit érdekelne!

A Tasla
Szasztok!

Gratula a ZX 7-eshez bitang jó választás...pont a TL-ekkel egyenrangú ellenfél,még idevesszük a Yamaha Thunderace-t és akkor máris megvan a régi kor összes nagyágyúja!

Remélem a nyáron még megkergetjük egymást!

Tasla
Sziasztok!
Valaki TL1000s-hez első hengerfejet vezérműtengellyel nem tud eladót?
Ha valaki tud az írjon a :hellwolf@vipmail.hu-ra
ill. csörrencsen rám 70/3-124-987
Előre is köszönöm!
oké, köszi. Ha lesz fejlemény majd jelentkezem
Szia!
Mindenképp ellenőrizd, hogy a hátsó lengéscsillapító (nem a rugóstag, hanem a rotációs csillapító) felfogatási pontjai a vázon nincsenek-e megrepedve, mert hajlamos rá. Ezen felül célszerű ellenőrizni a kuplung csúszását is, bár ez téli útviszonyok közt elég nehéz ügy. Ezen felül szerintem csak a szokásos dolgokra kell figyelni.
Sziasztok,

Már jó ideje tervezem TL vásárlását, úgy néz ki most összejöhet.
Egy 98 TL S-t néztem ki. Mire figyeljek, mit nézzen meg az ember alaposabban a szokásos dolgoknál a vásárlásnál?
Köszi
Üdv Miki
Én mindíg ott vagyok!!!!
dino ez ott volt
Ződ és learat mindent ami elejbe kerül!!!! Pirosszka viszont kiválló menekülési tapasztalatokkal rendelkezik, gazdija pedig minden nőies erénnyel!!!!
Dinó! A Claas kombájn
Gondoltam a látómezőün belül!!!!