Gratulálunk Taki bari,nagyon dögös lett a vas!!
Megkaptam az sms-t,értettem!
Ma is szana-szét motoroztuk az agyunkat,ebben a pillanatban értünk haza! Nagyon állat motor az sv,jó választás volt.Kicsit még fura a V2,de jó az a bizsergés...
Benne leszünk Rockkal a ma esti tényekben motorral,majd nézzetek meg!
Abban még tudtok segíteni hogy mi történhetett a motorommal ma?! elmeséle..
Szóval mivel tegnap és ma elég jó idő volt én sem birtam ki, és kimentem kerülni egy párat.. Tegnap még semmi baj nem volt. Ma viszont egy kb 300 mérter után amikor megálltam egy parkolóban leállt a motor és kigyuladt az FI felirat és piros lámpa villogott.. Na ekkor nem is birtam beindítani, ( ez tudtam is mert olvastam a könyvébe), hazatoltam, (kb 100 méter, szerencsre már visszafelé jöttem) öntöttem bele egy pár liter benzint és beindult előtte kb 2-3 liter még volt benne.. Utánna elmentem, teletankoltam, kerültem vele jó pár km-t nem is volt semmi gond.. Egyszer megálltam egy másik parkolóban, járt a motor és megint leállt, ugyanúgy FI-piros villog... De ekkor egyből beindult...
Ez milyen jelenség lehetett?! Jártatok már így?! vagy mit kell megéznem, megnézetnem rajta?!
Nem dolgozok már olyan sokat. De péntek szombat iskola,kicsi munka hogy éhen ne haljunk ami marad idöm azt az asszonykám és a quad kitölti. Ugyhogy nem nagyon unatkozok.
Az első vizsga körülményeit elmesélte Tarka! Nem volt egyszerü....de a lényeg,hogy sikerült!
Addig nem gratulálok Nektek ,míg a végére nem értek,majd akkor megünnepeljük!
Bandika biztos örült volna ,ha elviszed legalább 1 icike-picike karikára!
Még mindig olyan sokat melózol? Nem szabad túlzásba vinni!
Hát én asszem nem a Tarka vagyok.
Ne is mond a tanulást,az elö vizsga már elmult.
Már 2napja csak fogjuk a fejünket hogy mi lesz ebböl. Nem tudom mikor vizsga,Tarka a titkárnöm Ö jobban tudja.
Én is elinditottam Bandikát,de nem mentem vele sajna,dolgoznom kellett.
De egy kicsit quadultam.
Asssszittem,hogy a Tarka vagy,Kovik gépéről,mert Ő szokott Ancsikának híni!
Szia Krisz!! Megy a tanulás? Mikor vizsgáztok? Köszönöm a bókot,nekem is nagyon tecccik,és nagyon boldog vagyok vele!
Délután elővettem az Sv-t,és egy nagyon frankót motoroztunk,Rock jött a TL-el,az idő nagyon király volt,álmomban sem gondoltam volna,hogy januárban felavatom a vasat!Most viszont nem lehet velem bírni!!!Szerintem holnap is megyünk!
Nekem van eredeti TL indexem! Ha kell a szólj és megbizniszeljük!
Írj mailt!!!
Címem a tlklub oldalán megtalálhatóü az elérhetőségek menünél!
Egyébként hasomlóan nézett ki az enyém is csak a jobb oldala! Minden én csináltam rajta! Festék kell?? :) Hol lax?
köszi a segítő válaszokat! szóval amit sikerült megvennem motort sajnos a bal oldala sérült... csúsztak vele..
érdekelne pl. tükör - szárral együtt, aztán első indexek, meg ami tartja - az műanyag elem, ebből csak a balos kéne. aztán még esetleg: a hátsó lábtartónál van az a kis hővédő lemez. Szóval ezek sérültek. Ja meg esetleg lehet hogy érdekelne egy púp is :)
Gratulálunk Taki bari,nagyon dögös lett a vas!!
Megkaptam az sms-t,értettem!
Ma is szana-szét motoroztuk az agyunkat,ebben a pillanatban értünk haza! Nagyon állat motor az sv,jó választás volt.Kicsit még fura a V2,de jó az a bizsergés...
Benne leszünk Rockkal a ma esti tényekben motorral,majd nézzetek meg!