Akkor meg lehet, hogy most nem jó a kormánycsapágyat hézaga + nézd meg, hogy az első teló úgy lett-e beállítva csere után, hogy egyenesen áll a kormány ha egyesen mész, vagy eltekeredett.
Futómű vagy váz problémád lesz. Váz akkor ha törött volt vagy az vagy deformalodott. Ha futómű akkor a hátsó csillapítást kell megnézni, illetve az első telok beállításait
haló urak olyan hiba jelenség van hogy jobbra húz a motor kanyarban meg borzasztó libeg lett rajta cserélve kormány csapágy kerék csapágy új gumi hol lehet a hiba 2000 es tlr
Jut eszembe lenne itt még egy dolog is: a hátsó hengerfej tetején olajfolyást látni, nem túlzottan, de jelentkezik. Amennyire 'bontás' nélkül látom olyan mintha a gyertya felöl szivárogna - ez elképzelhető, van ilyen? (nem tűnik logikusnak elsőre hogy olaj jönne a gyertyánál...)
Arra az esetre mikor a sebességmérő mutatója egyszer csak már nem mutatja a sebességet, hanem mozdulatlanul fekszik - van valami tipusspecifikus hibamegoldás? (a napi km számláló megy, a jelenségre egy kiadós motormosás után lettem figyelmes - nem tudom lehet-e köze a dologhoz)
Arra az esetre mikor a sebességmérő mutatója egyszer csak már nem mutatja a sebességet, hanem mozdulatlanul fekszik - van valami tipusspecifikus hibamegoldás? (a napi km számláló megy, a jelenségre egy kiadós motormosás után lettem figyelmes - nem tudom lehet-e köze a dologhoz)