Sziasztok! Egy motoros facebook csoportból találtam ide :) Hamarosan eljön a motor vásárlás ideje, 2-3 hét. (jogsi addig pont meglesz) Mindenképp Tl-t szeretnék. Esetleg konkrétan ezt a gépet ismeri valaki?
Hát ez most tényleg soványkára sikerült, de legalább mentetek. Nekem mostanság nem jut időm ilyenekre, néha már azt is érzem hogy felesleges ez a motor,de aztán elhesegetem ezt a gondolatot. Legközelebb én is megpróbálok menni, remélem sikerrel.
Yo!
Amúgy nem volt egy nagy szám annak aki nem tesztmotorozott. Pl nekünk.
Viszont mivel pont útba esett, elugrottunk a Mátrába is, szóval a motorozás része az király volt!
Ja, és mini TL tali
Hát nem egyszerű a dolog. A ház felújításhoz minden pénz jól jönne, de ilyen állapotú TL-t még nem lenne szívem elvesztegetni nagyon ólcson. Első tulajtol vettem két éve. Reménykedem, hogy csak elviszik.
Tavaly nálam is volt hasonló esemény.
Nekem az indítóreléből csúszott ki a csatlakozó. De csak annyira, hogy a helyén maradt minden, csak épp delej nem volt. Oszt találd meg a hibát...
Szerencsére egy nap szerelés után, mikor már idegből végigrángattam az összes kábelt, szétugrott a cucc, és a lifegő csatlakozó már mutatta, hogy mit nem sikerült rendesen összeraknom.
Nem árt neked is ránézni.
Plusz kuplungkapcsoló, sztenderkapcsoló, biztosítékok, akksi...
na urak johet az okosság! Multheten elmentem matraba Imivel semmi gond. Most inditottam volna se kep se hang. hibakod nincs, pumpa megy. egyenlore borcsa nekem igy off
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/tl_1000_r/suzuki_tl_1000_r-14340536
Köszi. Gergő