Bocs, hogy bele vau. Ha mar erre mentek en stuppanal el kanyarodnek samsonhaza lucfalva iranyaba. Km ugyanannyi, de ha elhagyod samsonhazat megerted. Volgyben es dombteton fordulsz.
Ez kb. úgy néz ki, hogy Hatvan - Salgótarján - Cered - Zabar - Domaháza - Hangony - Ózd - Bánréve - 26os főút - Miskolc - Bükkszentkereszt - Felsőtárkány - Eger - Sirok - Mátra - Gyöngyös. Aztán innen meg szerintem haza. Ez amit most leírtam kb 300 km. Szóval még erre jön pluszba, Bp illetve Tatabánya - Hatvan távolság.
Én szerintem Hatvanban kéne találkozni a Tesco parkolóban olyan 9-10 óra körül. Szóval Borcsa szerintem neked is oda kéne jönnöd. A Pestiekkel meg megbeszéljük telón, hogy hol meg mikor. Időben kéne indulni, mert korán sötétedik, meg erősen hűl az idő naplemente után. Ez egy terv.
Jó kis tali volt!
Bp-en találkozhatnánk valahol.
Mondjuk hogy 9-re odaérjek a parkolóba, el kell indulnom legalább 8:55-kor...
Én szerintem Hatvanban kéne találkozni a Tesco parkolóban olyan 9-10 óra körül. Szóval Borcsa szerintem neked is oda kéne jönnöd. A Pestiekkel meg megbeszéljük telón, hogy hol meg mikor. Időben kéne indulni, mert korán sötétedik, meg erősen hűl az idő naplemente után. Ez egy terv.
Várom a véleményeket.
Nekem is csak az jó...