Hali!
Nekem is a lencse zörgött a tompítottnál.
Eleve az ideg szétb@szott, mire rájöttem hogy mi a franc zörög.
Na szóval hőlégfúvóval szét lehet szedni a lámpát, de rá kell szánni az időt. Nekem vagy másfél óra volt, mire szétjött a ragasztó, igazi kendács módon gyufaszálakkal támasztgattam ki, hogy ne ragadjon vissza. Szilóval beragasztottam a lencsét, oszt jó lett.
Persze azóta pozdorjává törtem, új lámpám van, kezdhetem majd elölről...
Sziasztok, valami zörög a lámpámban. Olyan mintha a projektoros rész üvege zörögne. Találkoztatok már ilyennel? TLR gyári lámpa. Szét tudom szedni valahogy? Üdv. Hajas
Sziasztok ! Szeretnem eladni Bukogomba szettem tl-r típusra vettem sosem volt motoron . Plusz van egy gyári kulcs keszletem hibátlan állapotban . Esetleg akinek érdekes lehet írjon vagy hívjon fel . 06205571082
Angliából én is futárral szoktam hazahozatni a cuccokat. Idomoknál volt hogy jópárhelyen szét volt repedve, amit hegeszteni kellett. Persze a leírásban nem volt benne hogy sérült... De mindig lustább voltam attól, hogy reklamáljak, úgyhogy nem is számítom buktának.
Nekem is a lencse zörgött a tompítottnál.
Eleve az ideg szétb@szott, mire rájöttem hogy mi a franc zörög.
Na szóval hőlégfúvóval szét lehet szedni a lámpát, de rá kell szánni az időt. Nekem vagy másfél óra volt, mire szétjött a ragasztó, igazi kendács módon gyufaszálakkal támasztgattam ki, hogy ne ragadjon vissza. Szilóval beragasztottam a lencsét, oszt jó lett.
Persze azóta pozdorjává törtem, új lámpám van, kezdhetem majd elölről...