Hát most már én is elígérkeztem sok helyre.
TLR-es haverommal tervezzük, hogy megtesszük Mariazellt a 21-es úton oda-vissza a közeljövőben, és ha jól osszuk be az időt, elkerüljük a lassú falusi szakaszokat, akkor még ott 1-2 helyi szerpentint be lehet iktatni egy ebéd utánra 400-as karikát lehet menni minimum.
Ha akartok csatlakozhattok
Hát ja. Bár én eddig eléggé úsztam az idővel, de igazság szerint túl nagy érdeklődés sem volt. Én hangsúlyozom, benne lennék bármiben. Csak mondjuk 2-3 héttel előtte találjuk ki.
Ja, az a része érdekelt, hogy mennyire tudták kisimítani. Nekem a TLS olyan, hogy 6500-től indul meg látványosabban, előtte gyengélkedik, haver R-je meg jobban tol alapról, és nincs benne lépcső, szóval valami ott nem kerek 3-6000 között. A régi diagramodon ez faszán látszik látszik is.
nincs lyuk zol mar 2500tol mind1 hanyadikban vok. nincs remegés csak nagyon kicsi. sokkal finomabb lett. 140le fotengelyen még agonal is kiverte a biztosítékot
A gond hogy 2 biciklis megakaszt 8-10 autóst.Ammá picit idegesító.Mindezt vagy 6-8 falun elhúzva 8-10 boly.ki kéne tiltani ausztriából a bicikliseket.
Amúgy lehet sederni a 21-esen.
Vigyázz a pisztolyos mérő polizei-re.