Szerintem akkor úgy kéne csinálni, hogy Cseszneken találkozni. Onnan elgurulunk Tihanyba, esetleg előtte Csesznek egypár oda-vissza, ha elég meleg lesz hozzá. Aztán ha van kedve meg ideje a csapatnak még Sümeg beleférhetne. De az erősen kérdőjeles. Ha nem akkor Tihanyból mindenki haza. Szerintem ez így korrekt lenne, zárásnak. Én is egynaposra gondoltam, de tudom te miért írtad, neked ez eléggé jó kis kanyar. Beszélek a többiekkel, aztán megdumáljuk, hogy mikorra tudnánk odavergődni.
Megnéztem az útvonalakat. Úgy látom nektek valamivel messzebb, van mint a Mátra (úgy emlékeztem, hogy hasonló távolság).
Két elképzelésem van, hogy lemegyünk Csesznekről Tihanyra, és ott kaja, bandázás, vagy elmegyünk a Sümegi Várig, és ugyan azokon az utakon vissza. Veszprémtől Tapolcáig nem kifejezetten szerpentines hanem inkább nagy tempóval csapatós, enyhe kanyaros. Tapolca-Sümeg pedig jó kis hullámvasút felújított úton Nekem tetszett.
Mondjuk a rövid nappalok miatt nem tudom mi férne bele.
Nekem egy nap szabadom van, így a Mátra sajnos abszolút felejtős
Ám legyen. Idén arra úgyse jártam. Csak azt nem annyira ismerem, össze kéne állítani egy 2-300 km-es etapot. Plusz ugye a hazaút. Részemről ok a buli. És akkor szombaton.
Legyen akkor szombaton 7én. Fogalmam sincs merre menjünk, gondolom nem fogunk tudni több száz km-ert megtenni,az időjárás és a korai sötétedés miatt. Mondjatok tippeket, de részemről egy nagy Mátra kanyar is beleférne.
Két elképzelésem van, hogy lemegyünk Csesznekről Tihanyra, és ott kaja, bandázás, vagy elmegyünk a Sümegi Várig, és ugyan azokon az utakon vissza. Veszprémtől Tapolcáig nem kifejezetten szerpentines hanem inkább nagy tempóval csapatós, enyhe kanyaros. Tapolca-Sümeg pedig jó kis hullámvasút felújított úton Nekem tetszett.
Mondjuk a rövid nappalok miatt nem tudom mi férne bele.
Nekem egy nap szabadom van, így a Mátra sajnos abszolút felejtős
Whatsapp ot nem ismered? Igen stabil es gyors.
Nekem is jó lehet a 7.e
Ahogy nézem oda nem ígérnek esőt, mondjuk nagyon meleget se, de végülis 17-19 fokban azért elvan az ember.
Szóval?
Esetleg valamelyik hétvégén nem tartunk egy szezonzárót? Már'ha az idő engedi.
Nekem az a keresztem, hogy jobbra tudok esni. Még a balos kanyarban is jobbra sikerült anno simsonnal