Csak ugye azt is kell tudni h a Tescóban több sor van, ill meg is vannak osztva tehát pontosítsd légyszíves nékik, mert ebből csemege osztály lesz és az nagyon ciki tud lenni!!!!!
Látod Tarka ezért nem megy a net!!!!!
Az anternát mindíg az internát felé kell állítani úgy h le tudja követni az esthajnalcsillag szuggesztív dölésszögét, és a hold mozgásamplitúdójának közel a felét. Ilyenkor a jeleerőssége, kegeggyezik a fény erősségével!!!!!!!
Azt hiszem Hypolit tudós ember mondta...........
itt 1 rajz a szerelőtöknek segítségképpen,hogy hogyan állítsa be azt a fránya antennát!!!
sok sikert hozzá!
amúgy a 4. sor el vamn írva a cosinus amplitudója= a signáljel 2 szeresének a gyökével!
erre különösen figyeljetek!!!!!!!!
Akkor azért láttam az udvarotokban ezt a monstrumot?
Szóval ez kő a nethő nálatok?
De kiváncsi lennék hogy-hogy küzd meg vele a szerelűtök!
Azért videót majd kérünk a munkafolyamatrol!!!
Ezek mára az utolsók mert még kovikkal melózunk és most sajna zúzok haza:
Ebből a kávéfőzőből viszont te is bevásároltál mi?
Ancsa ilyen melegben nem hordunk kalapot!!!
Tisztelt Ancsikáéknak szerelő mesteremberek! Ezek csak poénkodások,amit nehogy komolyan vegyetek!!!!!!!!!!!!!
És mindezt meló közben!!!
De amire felhívtam a figyelmüket az nagyon fontos!!!
Látod Tarka ezért nem megy a net!!!!!
Az anternát mindíg az internát felé kell állítani úgy h le tudja követni az esthajnalcsillag szuggesztív dölésszögét, és a hold mozgásamplitúdójának közel a felét. Ilyenkor a jeleerőssége, kegeggyezik a fény erősségével!!!!!!!
Azt hiszem Hypolit tudós ember mondta...........
sok sikert hozzá!
amúgy a 4. sor el vamn írva a cosinus amplitudója= a signáljel 2 szeresének a gyökével!
erre különösen figyeljetek!!!!!!!!
Akkor azért láttam az udvarotokban ezt a monstrumot?
Szóval ez kő a nethő nálatok?
De kiváncsi lennék hogy-hogy küzd meg vele a szerelűtök!
Azért videót majd kérünk a munkafolyamatrol!!!
Gratulálok!! Az IQ teszted lett pozitív?
Megkaptam a gumit köszike.