Szerintem a gyári projector sem rossz, csak fényerő kell. Nekem volt benne xenon, fényerő brutál volt, teljesen meg voltam vele elégedve. Azon kívül, hogy kinyírta az elektromos rendszert. Ezért most játszok a ledekkel. Ami most benne van már az is kellemes, de az új elméletileg majdnem 2x annyi lument tud. A kínaiak legalábbis azt hazudták.
Aliexpress-ről meg tud mindenki rendelni, nem kell hozzá egy okos magyar cég aki gondolom 6x-os áron adná...
Nem próbáltatok még lencsét cserélni ? Facebookon van egy oldal, autókba építenek át. Brutáljó vetítési képe van. Lencsés lámpám lenne tuti belerakátnék egy sárgásabb xenont. Retrofitheadlight azt hiszem ez az oldal neve
Épp írni akartam, hogy egy ilyen kis vacak nem ér semmit, de megláttam ezt a hsz.-t, tényleg ennyibe kerül? Akkor hagyd a francba, ennyit nem lenne pofám elkérni, de postára sem járok.
Sziasztok! Keresek az első két féknyeregbe takaró lemezt, mert valamelyik elmeroggyant elfelejtette vissza rakni!!!ha valaki tudna segíteni megköszönném
Aliexpress-ről meg tud mindenki rendelni, nem kell hozzá egy okos magyar cég aki gondolom 6x-os áron adná...