Nekem michelin pilot sport van ami szarabb gumi és jobban is kopik mivel régebbi fejlesztés és az ment el 6 ezret, akinek piot power van, azt mondta elment vele kb. 8-9 ezret. Újjab fejlesztés. Ezt Ő mondta
Lehet hogy érdekelne az olaj pfvari, ha azt mondjátok hogy jó! De ugye nem lejárt olaj, hogy olcsóbban tudod!? A szállítást csak postán tudnánk megoldani!?
Igazad van 3-4000-et is elmegy Komolyra fordítva a szót, ez azért erősen használatfüggő, nekem legalábbis ha 1.-2.-ban ha komolyan rátettem a gázt, akkor nagyon ette a gumit... 5000 Km alatt kopáshatárig lement a hátsó... Mondjuk ez nem sima utcai használat volt, hanem tiszta élménymotorozás, főleg szerpentin
Hello bagyipetya! Az enyémen van hátsó kerékre simuló sárvédő+láncvédő, szal az enyémet beadnám mintának szívesen, meg énis gondolkodom hogy megcsináltatnám karbonból... Egyébként ha te is megfordulsz a lepencein néha, egyszer gurulhatnánk együtt, mert én itt lakom az alján majdnem, így elég gyakran kinézek
Szia szreg! Előszöris gratulálok az új gépsárkányhoz, mostmár ketten vagyunk TLS-el Az olajat illetően én MOTUL 5100 10W40-est használok, amit tudok neked is hozni, literenként 2500-ért, ami a boltinál 500-al olcsóbb / liter. A tapasztalataim nagyon kedvezőek vele, kuplungcsúszás soha nem volt, és még leengedéskor is megfelelő viszkozitást mutatott, szemben pl az agyonsztárolt Castrollal...
rendben van bár már megszoktam a csunya képeket(szakmábóladodik)
sajnos velem biztos nem találkoztál oktoberben, mert 6-án délután én már a János korház szeretetét élveztem cirk 5 napig.
majd utánna következett a 3 hétig tartó itthun fekvés, és sirás a motor utánn, ami a 15 ker-ben csücsült a lefoglalt járművek telepén .
most már itthon van és helyre is állt szerencsére.
Megtisztelő az érdeklődésed irányomban, de nem szeretnék senkinek lelki traumát okozni a sokkoló képekkel...
Amúgy a szokásos, törött lámpakonzol, fejidom, oldalidom, váltókar, és rengeteg rászáradt könnycsepp, amire persze úgy is azt mondom, hogy VIZES LETT !!!
SZtem valamelyikőtökkel még Okt.-ben találkoztam a Dobogókőnél, talán ha jól emlékszem nem volt azon fejidom??
Ha olyan kéréssel állnék elő, hogy tudnál e (akár üvegszálból) hátsókerékre símuló sárvédőt csinálni, ami egyben a láncvédő is ?
Biztos tudod mire gondolok, ilyen van pl: a gixxereken is .
Ez a nagy lelógó sárvédőt helyettesíti hátul, és nem veri be a kerék a trutyit az ülés alá...
Szóval mi lenne nagysrendileg az ára egy ilyennek?
Végre meglett az álmom! Vettem egy TL-S-t. Nagyon jó és szép! Még el sem hiszem! Az lenne a kérdésem hogy ti milyen olajat használtok? Elég a félszíntetikus bele? Nem csúszik a színtetikustól a kuplung? Esetleg ha írnátok márkákat az jó lenne!
Tasi, BerikZ, hogy áll a gépetek?
Milyen szép álneved van!
Én most vettem a TL-S-em és full úgy néz ki mint a tied, csak másik dobokkal! Én is Pécs környéki vagyok! Micsoda véletlen!!
Pécs környékéről sikeresen regisztráltam, és az S modellt népszerűsítem.
Öröm ennyi TL est látni egy helyen!
Szobaszán: Dinó
Neked,hogy áll az ügyed? Látom a motor akkor már rendbe van helyes
Ő elfordult egy erős ballosban, én bemutattam a magyar vándort !
Tanúlság: erre a nagyvasra nem lehet gagyi gumit rakni, hiába csak 2-3000Km bír !!!
ki volt a hibás?
sajnos velem biztos nem találkoztál oktoberben, mert 6-án délután én már a János korház szeretetét élveztem cirk 5 napig.
majd utánna következett a 3 hétig tartó itthun fekvés, és sirás a motor utánn, ami a 15 ker-ben csücsült a lefoglalt járművek telepén .
most már itthon van és helyre is állt szerencsére.
Megtisztelő az érdeklődésed irányomban, de nem szeretnék senkinek lelki traumát okozni a sokkoló képekkel...
Amúgy a szokásos, törött lámpakonzol, fejidom, oldalidom, váltókar, és rengeteg rászáradt könnycsepp, amire persze úgy is azt mondom, hogy VIZES LETT !!!
SZtem valamelyikőtökkel még Okt.-ben találkoztam a Dobogókőnél, talán ha jól emlékszem nem volt azon fejidom??
Ha olyan kéréssel állnék elő, hogy tudnál e (akár üvegszálból) hátsókerékre símuló sárvédőt csinálni, ami egyben a láncvédő is ?
Biztos tudod mire gondolok, ilyen van pl: a gixxereken is .
Ez a nagy lelógó sárvédőt helyettesíti hátul, és nem veri be a kerék a trutyit az ülés alá...
Szóval mi lenne nagysrendileg az ára egy ilyennek?
feltehetnél egy képet a gép ről.
szreg! Sajnos az enyémről eddig semmi hír. Gratula az új motorhoz Jól választottál
Ez a mankós, törött TL-esek fóruma...??
Nem látok olyan vasat a hozzászólásokban ami ne lenne puffos, feltéve hogy nem volt karácsonyi ajándék.
Na nem nagy a szám, nincs ez velem másként sem !!
Engem a Visegrádi felfutónál dobott le a hátáról, azóta csak reggelente beköszönök neki az ajtórésen keresztül....
Végre meglett az álmom! Vettem egy TL-S-t. Nagyon jó és szép! Még el sem hiszem! Az lenne a kérdésem hogy ti milyen olajat használtok? Elég a félszíntetikus bele? Nem csúszik a színtetikustól a kuplung? Esetleg ha írnátok márkákat az jó lenne!
Tasi, BerikZ, hogy áll a gépetek?