Kérnék egy kis segítséget
TL 1000S ről hiányzott két "szívócső" ami az idomtól megy a levegőszűrő felé , sikerült itt a fórumon venni egy párat tökéletes állapotban ! (összekötő gumikkal együtt)
felszereltük a mocira (tökéletesen illik rá), de a légyszűrőház és a szívócső között még mindig van kb 20 cm távolság!
milyen alkatrész hiányzik még a rendszerből?
Üdv! Kicsi segítséget szeretnék kérni. Láttam már néhány TLS-en hátsó kapszkodót, csak azt nem tudom melyik tipusé jó rá!? Sv650 vagy Hayabusa-ra tippelek. Símán rá lehet rakni valamelyiket vagy faragni kell az idomot? Esetleg egyedileg könnyebb csinálni? Páromnak hiányzik, hogy nem tud kapaszkodni hátul, de csak ezért nem akarok megválni a géptől. Ha valakinek van ilyen kapaszkodója vagy infója, megköszönném, ha megosztaná velem...
Jaja, vasárnap délután kettőtől kb. ötig tart...
Én beiktatom a motorozásba. Még sosem voltam kint, kíváncsi vagyok rá.
Bejönnek az ilyen megmozdulások, amik nem arról szólnak, hogy ki mekkora lóvét bír leakasztani a népekről...
vágás nem látszódik a légszűrő házon
ha van valakinek 19 es alkatrész szóljon!
http://www.bike-parts-suz.com/...
11-12 talán?
Kérnék egy kis segítséget
TL 1000S ről hiányzott két "szívócső" ami az idomtól megy a levegőszűrő felé , sikerült itt a fórumon venni egy párat tökéletes állapotban ! (összekötő gumikkal együtt)
felszereltük a mocira (tökéletesen illik rá), de a légyszűrőház és a szívócső között még mindig van kb 20 cm távolság!
milyen alkatrész hiányzik még a rendszerből?
segítséget előre is köszönöm
B4
Én beiktatom a motorozásba. Még sosem voltam kint, kíváncsi vagyok rá.
Bejönnek az ilyen megmozdulások, amik nem arról szólnak, hogy ki mekkora lóvét bír leakasztani a népekről...
Holnap jön valaki bandázni a Parkoló Parádéra?
nem jött át sem privát üzenet sem email......
A PCV meg nincs TL-hez :((((
Power commander csoportban kérdezd meg ;)