Baszakodtak a rendszámért meg a gumi profilmélységéért.Sikerült kidumálni a kerekezést azzal az indokkal,hogy lecsúszott a kezem a kuplungról.A hajlított rendszámért elakarta venni a forgalmit,de lebeszéltem róla.A végén azt mondták, hogy nem akarják elrontani a szezonzáró motorozást.Én persze mindent megígértem,hogy kijavítom a hibákat.Ott a helyszínen lehajtatták a rendszámot,de amikor almentek az emlékező amyag vissza állt.Végeredményben rendesek voltak.
Nagy dumás volt Borcsa mint utólag kiderült mi Imivel inkább nem mentünk házhoz a pofonért
Egeren belül lecsúszott az ujjainkról a kuplung , meg az út is szerintünk jobban lejtett ezért dőltünk annyira rá a kanyarra
Akkor legyen jövőre Ausztria szezonkezdésnek? Májusi szerintem jó volt idő szempontjából.
A 21-es utat kell felfedezni jövőre aminek egy részén mentünk, meg még nézek 1-2 utat addig.
Igen, az lesz az.
Már be is akartam írni, de csak most jutottam fórum közelbe...
Szóval bárki akinek van kedve szombaton Mátrázni egyet:
Találkozó az M3 kivezető McDonalds parkolóban délelőtt 10-fél11 között.
A szerpentinezésen kívül semmi megtervezett program, majd megdumáljuk, oszt úgy lesz ahogy.
Szia! Beszéltem Lukával a mátrázás ügyében,mondta,hogy a tali az M3 kivezetőjénél lévő Mecinél lesz szombaton 10-kor.Ez a hely gondolom ugyanaz ahol a múltkor találkoztunk.Ha jók az infók akkor nyugtázzad.
Egeren belül lecsúszott az ujjainkról a kuplung , meg az út is szerintünk jobban lejtett ezért dőltünk annyira rá a kanyarra
A 21-es utat kell felfedezni jövőre aminek egy részén mentünk, meg még nézek 1-2 utat addig.
TL 1000 S-hez szeretnék hátsó központi rugót és két darab "légbeszívó csövet " ami a fejidom és a légszűrőház között van
tud valaki tuti cimet hol lehet ezeket bontva beszerezni ?
válaszokat előre is köszönöm!
V
Már be is akartam írni, de csak most jutottam fórum közelbe...
Szóval bárki akinek van kedve szombaton Mátrázni egyet:
Találkozó az M3 kivezető McDonalds parkolóban délelőtt 10-fél11 között.
A szerpentinezésen kívül semmi megtervezett program, majd megdumáljuk, oszt úgy lesz ahogy.