Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit?A hideget vagy a fogyást?
Jól számolsz Zoli
Meg minusz nyolc északa.Szerdán még hó.Bár jön de nem sieti el.Igaz még bele kéne fogynom valami bőrnaciba.Vagy marad a furaszagú cordura.
Jó az ár..Angliában ez 26eft körűl van.
Mit hol? Ma már sütött a nap ,és több helyen kilátszott az aszfalt a hó alol!
Ja persze!
Hol?
miért?
Már letettem róla..sajna nekem nem lehetne rá tenni..l
Köszi az infókat srácok! Ugye lassan készülni kell a tavaszra!
újonnan egyébként az 1000-szívócsonk 10000ft,bontósok meg inkább komplett légszűrőházzal 1ütt adják oda az meg ugyancsak egy 10 ezres.
Jó srác és segít ha kell bár nekem nem tudott mert a kipuff ami kellett volna ugyanolyan árban jött volna be mintha magyar forgalmazótól veszem.Így inkább megrendeltem magam..

Egyébként eddig ennél sem volt nagy valami a tankot felhajtani és a szűrőhöz hozzáférni..viszont most már hogy van az a "szarv" rész az új fejidomnál (galériámba ha még nem láttad) Megnőtt a csavarok száma + 8 db-al meg óvatoskodással hogy ne karistoljam meg a fényezést..
AlexCBR
Ah ,kösz! A következő lehetőséget nem szalajszom el! Bár lehet hogy cakli-pakli itthon is megkapom annyiért amennyiért kintről megjönne.
AlexCBR asszem.
Az Ebay-en volt Dynojet kitt 13000 +posta+ vám csak lecsúsztam róla4 Na meg magyarhonba nem küldi ki a bót. Láttam valameik fórumon valakit aki megveszi az USA-ban és elküldi privát. Nem tudjátok ki az?
Valamelyik netes teszten a gladiusnál azt írták a kitámasztóra hogy az valójában szintjelző pálcsa a tankban.
hát ja, az ínyedre inkább egy kis koko lenne való mi? .......mondjuk a tank levétel eléggé macerás, az SV-nél nem nagy meló ott be lehet vállalni......
Persze már utána néztem lehet kapni..viszont szűrőt mosogatni semmi kedvem...nem mintha nem szeretnék a gépemmel foglalkozni de ez nincs az ínyemre...
Jaaa akkó nem szótam, azt hittem azé is madzagos
Lehet sport szűrőt kapni a karbisra is, de a sportszűrő-sportdob kombó már mindenképp fúvókacserét és jó karburálást igényel mert kevés lesz neki a benzin és nem fog menni még úgy sem mint előtte.