Jó srác és segít ha kell bár nekem nem tudott mert a kipuff ami kellett volna ugyanolyan árban jött volna be mintha magyar forgalmazótól veszem.Így inkább megrendeltem magam..
Egyébként eddig ennél sem volt nagy valami a tankot felhajtani és a szűrőhöz hozzáférni..viszont most már hogy van az a "szarv" rész az új fejidomnál (galériámba ha még nem láttad) Megnőtt a csavarok száma + 8 db-al meg óvatoskodással hogy ne karistoljam meg a fényezést..
Az Ebay-en volt Dynojet kitt 13000 +posta+ vám csak lecsúsztam róla4 Na meg magyarhonba nem küldi ki a bót. Láttam valameik fórumon valakit aki megveszi az USA-ban és elküldi privát. Nem tudjátok ki az?
hát ja, az ínyedre inkább egy kis koko lenne való mi? .......mondjuk a tank levétel eléggé macerás, az SV-nél nem nagy meló ott be lehet vállalni......
Lehet sport szűrőt kapni a karbisra is, de a sportszűrő-sportdob kombó már mindenképp fúvókacserét és jó karburálást igényel mert kevés lesz neki a benzin és nem fog menni még úgy sem mint előtte.
http://www.motostyling.hu/webs...
Egyébként eddig ennél sem volt nagy valami a tankot felhajtani és a szűrőhöz hozzáférni..viszont most már hogy van az a "szarv" rész az új fejidomnál (galériámba ha még nem láttad) Megnőtt a csavarok száma + 8 db-al meg óvatoskodással hogy ne karistoljam meg a fényezést..