A motor elvileg sérülésmentes, de az említett részeket tüzetesen átnézem. Köszönöm a tippeket! Más is ment már vele és tapasztalta a balra húzást.
A 2003as szériából még nem volt tele idomos modell, minden idom eredeti rajta, csak a két oldalsó való a nagy testvértől. :)
Kb. 46e km van a motorban, kormánycsapágy, kerékcsapágy lehet ludas?
Esedékes lesz az első fékbetétek cseréje is, nektek melyik vált be? A motoralkatresz.eu -n az organikus EBC-t írja a gyárihoz legközelebbinek.
Ha estek a motorral, hajlott a váz és elhúz meg kell nézni a váz nyaknál van-e deformálódás, ha nem a váz akkor még a villaszárakban is lehet görbület. De mielőtt foglalkozol vele szerintem próbáltasd ki valakivel, hogy szerinte is elhúz-e.
Szevasztok!
Van egy 2003-as SV650S motorom. Azt tapasztalom, ha menet közben elengedem kicsit a kormányt akkor egyből elkezd balra húzni. A kormányt fogva nem érezhető a jelenség. Az első és a hátsó gumi is új, a futás szépen beállítva.
Találkoztatok-e már hasonlóval?
Egyéb infó: SV1000-hez tartozó oldalidomok vannak a motorra szerelve.
emléxem,hogy volt már itt téma, de nem találom keresővel sem.
leakarom cserélni az svben a fékfolyadékot. dot5.1 motult vettem.
enyém abs-es 650es.
különbözik valamiben a folyadék csere a nem abs-es modellhez képest? mire kell figyelni?
igy 25.000km után esedékesnek érzem a hátso fékbetét cseréjét k9 650 sv-n!
ugyanigy barátom is cserélne hátso betétet 2012es kis banditon gsf650sa.
brembot akarok/akarunk, kérdés hogy szinteres vagy kerámia kell bele??
bárdiauto webshopja hoz mind2fajtát sv-re is meg kis banditra is...nemtudom eldönteni,m nemtom milyen kell bele. kerámia vagy szinter? ki tud segiteni?
thanx
Szerintem a szenzorok jók, manual szerint végigmértem mindent. Az STVA-nál állítottam kicsit az ütköző csavaron. Így most indul emelt alapjáraton és ejti szépen. Majd kiderül a használat során...
A 2003as szériából még nem volt tele idomos modell, minden idom eredeti rajta, csak a két oldalsó való a nagy testvértől. :)
Kb. 46e km van a motorban, kormánycsapágy, kerékcsapágy lehet ludas?
Esedékes lesz az első fékbetétek cseréje is, nektek melyik vált be? A motoralkatresz.eu -n az organikus EBC-t írja a gyárihoz legközelebbinek.