Ezért lenne jó egy viszonyítás alap.Tehát aki borsod megyei és közel lakik éééés sv-je van :D azt szívesen meglátogatnám vagy esetleg találkozhatnánk egy kis eszmecserére és halgatózásra.
Egyébként gyári dob van a gépen.
Borsod megye Miskolc.Esetleg a környéken valakinek van Sv-je?Csak hang összehasonlításnak kéne egy etalon :D
Szerintem kicsit oda van a kuplungom mert ha behúzom minden zaj elmúlik.
Motoralkatresz.eu n van utángyártott ami teljesen ugyanaz nekem is onnan van az egyik de nemlehet megmondani hogy melyik az, és a csatlakozó is passzol.
Keresek 4 db gyári indexet 2007 sv1000s-re. 2 db búra sérült lehet benne, mert van 2 db épem. A lényeg, hogy a gyári csatlakozó legyen rajta, nem akarok forrasztgatni, csak összedugni. Köszönöm
Az ezüst fém az a lámpát tartja,a fekete meg a gyári szelterelot,egymás fölé kell szerelni és megy rá a műanyag oldalanként két csavarral.Vagy csinálsz kisipariban ilyen lemezt.
Hello, Bocsanat lehet mar ki van targyalva de nem talaltam nyomat
K4 es SV 650N re szeretnem a gyari K5 tol szeria "szelterelo" (Headlamp Housing Covert) felszerelni, de nem vagyok megyozve robbantott abrak alapjan hogy passzol e ra.
A Plate cover RH LH K3/K4 esen is ugyan az mint K5 tol? Kepek alapjan ugy tunik, de a robbantotton total mashogy nez ki.
Vagy a fem "bracket" ami tartja a lampat, az teljesen mas alkatresz? (Viszont akkor a lampa tartotrobantottnon nem talalom)
Van valaikinek ezzel tapasztalata esetleg?
A segitseget elore is koszonom.
Sziasztok. Első generációs fejidomos SV-n gyári dobbal kb milyen tempónál nyomja el a menet/szélzaj a motorhangot? Nagyon zajos a sisakom és jól jönne némi viszonyítási alap.
Hát sajna erre nem nagyon ismerek hozzá értőt.
Egyébként le lehetne szükiteni a keresést.
A kuplung behúzásával elmullik a kopogás.
A motorba óra szerint 50ezer+ km van benne.
Hááát, ki tudja? Meg kéne vizslatni valami hozzáértőnek, nem lett volna baj a vásárlás előtt fórumozni hátha itt is akadt volna aki eladta volna a gépét amit többen is ismerhetnek, a környékeden van szerelő?
Sziasztok!
Tegnapi nap vettem egy suzuki sv 650 2001-es motorkerékpárt.
A motor nagyon szépen néz ki,erő is kifogástalan,hangja is kellemes gyári dobbal.
Ez az első v2-es motorom így érdeklődnék egy zaj forrása miatt.
A motor leengedve alacsony fordulatra hirtelen gázadásra koppogva pörög fel,de ez csak 1 pillanatra halható hirtelen gázadásra.
Ha finoman adagolom a gázt akkor nem is halható.
Van okom aggódni a motorral kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Hosszabb távon szétszakad a seggem az sv-n , megállok nyújtózok de mikor visszaülök kb negyed óráig jó utána ismét. Esetleg kapható hozzá mondjuk túraülés ? Vagy hogyan orvosoljam ezt a problémát? Köszönöm szépen!
Egyébként gyári dob van a gépen.
Szerintem kicsit oda van a kuplungom mert ha behúzom minden zaj elmúlik.
Keresek 4 db gyári indexet 2007 sv1000s-re. 2 db búra sérült lehet benne, mert van 2 db épem. A lényeg, hogy a gyári csatlakozó legyen rajta, nem akarok forrasztgatni, csak összedugni. Köszönöm
K4 es SV 650N re szeretnem a gyari K5 tol szeria "szelterelo" (Headlamp Housing Covert) felszerelni, de nem vagyok megyozve robbantott abrak alapjan hogy passzol e ra.
A Plate cover RH LH K3/K4 esen is ugyan az mint K5 tol? Kepek alapjan ugy tunik, de a robbantotton total mashogy nez ki.
Vagy a fem "bracket" ami tartja a lampat, az teljesen mas alkatresz? (Viszont akkor a lampa tartotrobantottnon nem talalom)
Van valaikinek ezzel tapasztalata esetleg?
A segitseget elore is koszonom.
Egyébként le lehetne szükiteni a keresést.
A kuplung behúzásával elmullik a kopogás.
A motorba óra szerint 50ezer+ km van benne.
Tegnapi nap vettem egy suzuki sv 650 2001-es motorkerékpárt.
A motor nagyon szépen néz ki,erő is kifogástalan,hangja is kellemes gyári dobbal.
Ez az első v2-es motorom így érdeklődnék egy zaj forrása miatt.
A motor leengedve alacsony fordulatra hirtelen gázadásra koppogva pörög fel,de ez csak 1 pillanatra halható hirtelen gázadásra.
Ha finoman adagolom a gázt akkor nem is halható.
Van okom aggódni a motorral kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Csorba István
Amennyiben még megvan, érdekel!
Üdv,
Csabi