Az az ülés kimondottan szép. Persze nem vetekedhet egy gyönyörű piros nyereggel...
Mi a baj a lábtartóval ? Ezen legalább nem csúszkal a csizma ha vizes.
Ez a stílus. Ez így szép. A gyari 2016os sv, ugyan sv ez nem sv ez egy gladius, női motor.
A légszűrőházban a szivacs helyett egy mosogató szivacs szerintem sűrű lesz, nem megy át rajta elég levegő. Szokott lenni a nagyobb boltokban nagyon ritka bogár kaparászáshoz szivacs, az nagyon hasonló az eredetihez, azt viszont nem tudom, hogy mennyire bírja az olajat.
semmit...ez csak alakult...
eredetileg egy autoért meg pelletező gépért mentünk ki...aztán jött 2 sv is...
16.án pénteken megyünk megint...lefoglaloztunk egy vstromot barátomnak.
ma hoztunk haza 2 digó svt...k9 mind2.
állapotuk jó,de szervizelni kellett.
leszervizeltünk rendesen, az egyikben a levegöszürö cseréjekor láttam,h a kis zsebben nincs benne a szivacs ugy mint az enyémben.
lehet e azt helyettesiteni egy sima háztartási mosogatoszivaccsal?? gondolom ez hivatott a kartergáz olaját megfogni...!??
Pont ugyanezt sz.ptam be a készletemmel, már szabályszerűen hülyének éreztem magam, aztán ez is be is igazolódott, amikor a készlet alsó felében megtaláltam a "szabvány" 16-os fejet, mert ugye azok máshol vannak, mint a többi.. :)
Szövegértés wazze.... Tudom, tudom már 8.-ban se megy a gyerekeknek.
De segítek :"14,15 nem megy rá". Nyílván nagyobb. "17 nem megy bele" ---≥ kisebb a gyertyafurat, ettől még lehet 17es, csak speckó fej kell hozzá. Láttunk már ilyet a világban. Aztán ha tovább olvasol, láthattad h 16 nincs a készletben, így nem tudtam kipróbálni. Szóval a kérdés jogos Sherlock. És te papolsz a logikáról... Pffff
Más Téma. Azt a középen emelős motoremelőt keresem, ami fent volt jófogáson. Nem tud róla valaki valamit? Megbeszéltem az ürgével, ha Győrben jár elhozzá és megveszem. Azóta is hív. A hírdetést meg nem találom és a száma sincs meg.
Huhh de jó, hogy nem erőszakoltam meg. 16-os pont nincs a készletben :/ Így kipucoltam egy csavarhúzó és egy rongy segítségével. Szerencsére elég volt neki. Most már újra megy, el tudom vinni a garázsba, ahol szétkapom majd, elem matricázás, festés, felni szintereztetés, kipufogó e szám gravírozás. Ennyi lesz a téli móka :)
Mi a baj a lábtartóval ? Ezen legalább nem csúszkal a csizma ha vizes.
Ez a stílus. Ez így szép. A gyari 2016os sv, ugyan sv ez nem sv ez egy gladius, női motor.
eredetileg egy autoért meg pelletező gépért mentünk ki...aztán jött 2 sv is...
16.án pénteken megyünk megint...lefoglaloztunk egy vstromot barátomnak.
állapotuk jó,de szervizelni kellett.
leszervizeltünk rendesen, az egyikben a levegöszürö cseréjekor láttam,h a kis zsebben nincs benne a szivacs ugy mint az enyémben.
lehet e azt helyettesiteni egy sima háztartási mosogatoszivaccsal?? gondolom ez hivatott a kartergáz olaját megfogni...!??
más világtalan meg inkább ugat ahelyett,h kussolna és szétnézne...
De segítek :"14,15 nem megy rá". Nyílván nagyobb. "17 nem megy bele" ---≥ kisebb a gyertyafurat, ettől még lehet 17es, csak speckó fej kell hozzá. Láttunk már ilyet a világban. Aztán ha tovább olvasol, láthattad h 16 nincs a készletben, így nem tudtam kipróbálni. Szóval a kérdés jogos Sherlock. És te papolsz a logikáról... Pffff
Tibi, kösz a tippet ;-)
ha a 15 nem megy rá de a 17lötyög...vajh melyik lehet rá jó????
http://www.svmedia.hu/svmedia/www/kiegeszitok/idom/emelo.htm