Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek amit motort kintröl hozok, pl olaszbol menyire lehet pörgetve az órája? Kinnt elég sok van 2000-2500 euroért
vagy futóval indulok és útközben veszek motort és még úgyis éjfél előtt ott vagyok bőven és még tudok hozni 3-4 legényt is

milyen dolgokra gondolsz az fz6-nál ?
Azért érdekes darab az....vannak hátulütők, de valóban jó gép...
Ha indulsz még pont éjfél előtt ideérsz....motorral hamarabb...ha előbb veszel...
meg csúnyábbak is, bár keveset eszik meg elég kezes motor
ebben az országban nincs távolság 4 óra alatt bárhol ott vagyok
Azok drágábbak....
már egy fz6-ra is rávetődnék
Messze vagy?....igen.. ...itt egy csomó csaj van magukban.....
Keress egy jó eladó SV-t.
BUÉK !

7óra és még nem tudom hogy hol szilveszterezek :D:D
Valahogy úgy.. ...ez má' nem az mint rég volt....amit én tudok nyújtani ezeknek már kevés...
Beszóltak, hogy szívd vissza a nyálad tata

BÚÉK mindenkinek, nálunk is fergeteges buli alakul...
Mi is B.U.É.K Mindenkinek és jó sok hosszú motoros túrát vagy/és rövid, de velős pályázást kívánunk!

ui.: itt vannak már a lányok hegyekben és rájöttem kurva öreg vagyok.....na mindegy, holnap megmotoroztatom őket és talán emberszámba vesznek majd nem vén trottynak...
Boldog új évet mindenkinek.
Köszi!
Hacsak nem a másik utat járja be amiről aszittem elvitték az egész tavat először.
Tinnye...holnap délben odamegyek én is és onnan át a határon és vissza...
Szia!

Helyileg ez hol van? Lehet egyszer elmegyek én is pózerkodni!
Hát............amúgyis esdéka a motorod ujrafestése.
A szinen nem kell gondolkodnod.

Amúgy kurvagyorsan telik az idő.Már járkál,motorozik utána pikk-pakk morcosan kell nézni a pasijaira.
köszi, de elég volt ma a hidegből, majd tavasszal ha jön egy kicsit jobb idő. amúgy új motor került a házhoz, az is be kell járatni
Holnap nem jössz?
megjöttem, csak üvegtigris lett, de azért jó volt. szerintem ezzel kihúzom tavaszig
Megvolt az utolsó 15 Km-em idénre.
Köd,párásodó sisak,fék nuku,jeges út.
Papírkutya vagyok így elég volt.