Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem tetszhet minden.
kettő van, nem lett üzlet, szemét leszek de nem felelt meg az igényeinknek egyik sem
És nem lett üzlet?
azt hiszem csak 1 eladó sv van kaposváron.Fekete nem?
2 fekete sv-t néztünk ma az egyik valahol fent ott a gazdagnegyedben a másikat meg a teszkó mellett
most már le van szarva a szín jó motort sem találok nemhogy jót és sárgát
csak az sv-ket :D
most már tárgytalan a dolog, Kaposváron voltunk motort nézni aztán gondoltam hátha ismered a motorokat
írj privában
ez nem valami bíztató
volt ismerősömnek is egy s-es fekete de most nem találom a hírdetést
pedig az jó gép nincsen széthajtva
ja de neked sárga kell
itt vagyok
nem rég cseréltük JociSv motorján gázbowdent mi is.Valóban nagy szopás.
Mekkora szopás gázbowdent kiszedni ÁÁÁÁÁ természetesen a burkolt verzióról van szó. Az összerakás lesz csak igazi móka... sajna ennél nem tudtam a gázbowdent jól megcsinálni és kellett hoszabbat csináltatnom 8 cm-el. Nem értem mi különbség lehet a K3 és a K6 között. De rövidebb 2-3 cm-el az tuti
az egyik törött volt azt tudtam a hírdetésben le volt írva, ott sok jóra nem is számítottunk, a másikon febring vagy milyen rendszer sportszűrő fekete kormos kipufogó gázadásra fekete düst és olajszivárgás a blokkon
volt valami érdekes?
na jó napot zárhatunk ma is
Ha megjön a jó idő, valószínűleg lecserélem a dobom. Egyelőre csak érdeklődés szintjén, de valakit érdekelne egy jóárasított Raptordob?
Nálunk már megy az eksön
Ruhában,műszakiban talán.
De nekem a leárazásban hol a haszon?
nyugodtan hazamehetsz motorolni, ilyenkor már senki nem vesz semmit. mindenki tudja, hogy januárban jönnek a nagy leárazások
A pincéig talán négyre lejutok.
Esküszöm ugyanez jutott eszembe amikor lementem vásárolni, hogy ma kéne menni....
ma valaki valahová ebben a szép napsütésben?
indulunk kaposvárra megnézünk 2 motort, sok reményt nem fűzünk hozzá de legalább megnézzük
ebből nem lesz ma motorozás.. A:SD