Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy hagyományos savazáson túlvan.
Lószart ért.
nem ez a szám vége
de ha csak felületi rozsdás, nem érne meg egy olyan próbát hogy valami hagyományos rozsdagátlós átalakítós cumót bele öntesz aztán lesz ami lesz? az olcsóbb lenne, mert ha nem rohad akkor tökmindegy, bár ha sokáig porosodni fog akkor meg nem tudom
Ja.Egy 20 literes tankhoz.
az lenne a kérdéses hogy menyire tartós ez a cucc rajta de nekem szimpatikus, szerintem jó cucc lehet.
15ezer a zsírtalanítóval mindennel együtt?
Ezisaszondja de ez az eladó cég honlapja így csak érdekesség.
ha ez tényleg enyire jó ahogy írják akkor az nagyon jó
gondolom hogy kinél lehet mostanában hozott be a srác egy feketét egy pirosat egy sárgát, a feketét meg a sárgát láttam a fekete szép volt a sárga meg vicc volt ha ő hozta be ezt a pirosat is akkor én meg sem nézem, nem volt szimpatikus az eladó, hülyének nézett amikor mondtam hogy nekem nem kel 1000es raptor

658 a telefonszáma vége ?
úgy emlékszek hogy piros, 98-as, 30000km
ha kell megadom a telefon szémot aztán megkérdezheted
nem ismerem a figurát csak amikor még nem volt motorom akkor akartam hozzá menni motorért de valaki megelőzött, akkor mondta hogy még lessz nála motor, délelőtt meg hívott hogy megint van
suliba leszek megkérdezem hogy van e valakinek tapasztalata vele, de szerintem az lesz a reakció, hogy "az meg mi? "
Totalcaron kivesézték és tuti a cucc.De mindíg van pár ellenvélemény ezért gyüjtök minden infot.
Jó tananyag lenne.
szerintem nemlesz vele tapasztalat a suliba. guglit nézegetted? De megkérdezem ha suliba leszek
R-nél megálltam.
Nem vagyok telhetetlen.
a citromsárga?
Nagyon ráér.
Kell kezdeni valamit a tartalék tankkal.
A sós levegő pár ponton felületi rozsdával keserít.Nem átható,levállós csak a színe nem tetszik.
Elvileg ez pont erre van de sokan mondják hogy szar.
Így a terv (nem drág,a szett 15 rugó) hogy belötybölöm nyáron és 2 hónapig tesztelem benzinnel.
Ha leoldja bebuktam ha nem akkor ujjé.Van egy tartalék tankom.
délelőtt ajánlottak egy jó vfr-t, érdekel?
alikhanem pesten van, nem drága
és mikorra érsz vele a W-hez? gondolom abc sorrendbe mész
mennyire sürgős, így nemtudok semmit mondani. 7.én leszek suliba
Ammá többé van.
Már R-es.
ááá arra sincs pénzem hogy megfésülködjek nemhogy egy ilyen motorra
vagy adja oda a mostani melltartóját 800-ért ezzel meg azt kezd amit akar
Ápropó iskolai vélemény a por-15 tank felújító készletről?
Vedd meg,én adom a tankot meg a telópárt és mindenki bódog.