Én csináltattam vele még a TDM-re dobokat összekötővel. Yosiról koppintja a dobjait. Igényes munkát csinál (láttam az egész gyártási folyamatot) a hangja BRUTÁL, Én kértem bele tompítót is avval sem volt gyenge. Műszaki, ha nincs ismerősöd a bázison lehet vele szívás, de nem biztos.
Sziasztok!
Mastek nevű sportdobról hallott már valaki, tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban? Milyen hangja van, milyen minőség...?
Műszakin lehet azzal szívás, hogy sportdob van rajta? Érdemes gyári dobot egy ilyenre cserélni?
pénz ellenében végre a vám elküldte a cuccom.
Sejthető volt a képek alapján hogy jó állapotú a cucc.És EBC HH betétek KB 5 milisek vannak benn.Úgyhogy egy ideig nem kell fékbetét után kajtatnom.
Apropó ez a HH milyen betét?Jó-közepes-szar?
Még a 4 csavar kéne jövő kedden kész a hűtőm és a kormány kérdéses.
remélem nem lesz még túl hideg az aszfalt.
Én csináltattam vele még a TDM-re dobokat összekötővel. Yosiról koppintja a dobjait. Igényes munkát csinál (láttam az egész gyártási folyamatot) a hangja BRUTÁL, Én kértem bele tompítót is avval sem volt gyenge. Műszaki, ha nincs ismerősöd a bázison lehet vele szívás, de nem biztos.
Üdv
W.R.
Mastek nevű sportdobról hallott már valaki, tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban? Milyen hangja van, milyen minőség...?
Műszakin lehet azzal szívás, hogy sportdob van rajta? Érdemes gyári dobot egy ilyenre cserélni?
Köszi!
Valaki meg tudná mondani, hogy Tsanyi public email címe ami itt van kirakva az működik?Valahogy próbálnám őt elérni..
Elfér a oldaltáskába is
Tiszta időt kívánok!
És szigorúan papucsba kell hazajönnöd
Jövőre már biztos ott leszek újra...
Ez a fazék még jól is néz ki.
A Fazeér egy kicsit más .....