Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hú de lent vannak az árak...
nem titok, de már pontosan nem emlékszem. 40/db azt hiszem+összekötő. szerintem 90 volt mindennel együtt a triovál dob pár.
ismerős valakinek EZ a motor? fontolgatom hogy elmegyek megnézem
Onedin saga hosszúságú történet folytatódik.

pénz ellenében végre a vám elküldte a cuccom.

Sejthető volt a képek alapján hogy jó állapotú a cucc.És EBC HH betétek KB 5 milisek vannak benn.Úgyhogy egy ideig nem kell fékbetét után kajtatnom.

Apropó ez a HH milyen betét?Jó-közepes-szar?

Még a 4 csavar kéne jövő kedden kész a hűtőm és a kormány kérdéses.
nekem más progim van... jó gurulást azért!
remélem nem lesz még túl hideg az aszfalt.
nem veled vagyok tárgyalásban a közismert magyar aukciós portálon? :-)
Ha nem titok megtudnád mondani mennyiért csinálta.Engem is érdekelne a dolog
Szia szobipeti!

Én csináltattam vele még a TDM-re dobokat összekötővel. Yosiról koppintja a dobjait. Igényes munkát csinál (láttam az egész gyártási folyamatot) a hangja BRUTÁL, Én kértem bele tompítót is avval sem volt gyenge. Műszaki, ha nincs ismerősöd a bázison lehet vele szívás, de nem biztos.

Üdv
W.R.
Illetve valakinek nincs e esetleg neme tud eladó sportdobot, és valami értelmesebbnek kinéző rendszámtartót.
Sziasztok!
Mastek nevű sportdobról hallott már valaki, tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban? Milyen hangja van, milyen minőség...?
Műszakin lehet azzal szívás, hogy sportdob van rajta? Érdemes gyári dobot egy ilyenre cserélni?
Most nem
Át tudod dobni nekem a tel.számát a public címemre?

Köszi!
Mukodik de inkabb telefonalj.biztosabb.koran iel hetkozben ezert gondolom koran fekszik.
Srácok!

Valaki meg tudná mondani, hogy Tsanyi public email címe ami itt van kirakva az működik?Valahogy próbálnám őt elérni..
Fúú Szép helyre mentek!

Elfér a oldaltáskába is hozzatok egy komplett seicentot donornak sose lehet tudni

Tiszta időt kívánok!

És szigorúan papucsba kell hazajönnöd
Túl sok a szabadidőd.
Akkor egálban vagyunk,a Gésával meg hidegben is lehet még terepezgetni....
A szeretett 577-ről még kép ugyan azon napról
Jövőre már biztos ott leszek újra...
lehet benne igasság 15000 idén és még nincs szezon vége
az SV-é sem tökegyenes, csak az alul van megtekergetve
Mert mindíg motoroscsimmát hordasz!
De jó kép!
Tényleg.

Ez a fazék még jól is néz ki.
Szerintem a vasad a három henger, meg egyoldali kipuff összehozása miatt tekergették ilyen szépre.
A Fazeér egy kicsit más .....
4 éve 10 zlotty vót .... állapota még jelenleg is hibátlan