Srácok, érdekel valakit a Mastek dobom?
Csővel együtt (alul a gyárit el kell fűrészelni ugyebár, ez arra megy rá bilinccsel - hegeszteni nem kell). Tartóbilinccsel együtt adom.
A vaterán most nézem valaki egy hasonlót árul a cső nélkül 28-ért, szerintem ez irreális :-)
Ha itt a topicról nem kell senkinek, akkor megpróbálom a vaterát.
hát ez szerintem annyira egyedi...
meg kellene találni az undertail gyártóját, és nála kérdezni.
ha ez nem megy, akkor hasonló kinézetű indexet keresni, ami nem oda való, mégis passzol... így alakra pl ford focus elülső oldalindex, stb...
akiket nem büntettek, azokon milyen rendszám volt, osztrák, vagy német? olyanok ők szvsz, mint a szlovákok, ha magyar vagy, megfingatnak - de ne legyen igazam.
Jó reggelt! Kis segítségre lenne szükségem! a képen látható undertailhez nem találok sehol ilyen indexet ami rajta van, ha valaki tudja hol lehet beszerezni az legyen szíves írjon! köszi
Markolatot berendelek ebayről. Végsúlyt meg lehet esztergálunk valami designeset. Hát remélem akkorát azért nem kapott, hogy a csutka pöcse letörött volna. Legalábbis nem állt a csutka máshogy, mint a bukta előtt.
Fogják.
Az nem fog vígasztalni ha mást nem csak téged.
Multkor nagyon mutogatott a srác ilyen csövére a yard de szerencséje volt mert jött szembe egy hangos dukátis és inkább utánafordult a motorosyard lavamünd allján.
Ha már kipufogó témánál vagyunk.
Hétvégén voltunk haverral ausztriában túrázni. Amit láttunk motorosokat 80%-nak nem volt hangtompítója, és sokkal hangosabb volt mint az én E jelű Martin dobom(persze mi tompítóval mentünk).
Ergo nem bszakodom tyuningal.
Úgy macerásabb is.
Elég nekem a többi hóbortos cucc amit veszek.
Csővel együtt (alul a gyárit el kell fűrészelni ugyebár, ez arra megy rá bilinccsel - hegeszteni nem kell). Tartóbilinccsel együtt adom.
A vaterán most nézem valaki egy hasonlót árul a cső nélkül 28-ért, szerintem ez irreális :-)
Ha itt a topicról nem kell senkinek, akkor megpróbálom a vaterát.
meg kellene találni az undertail gyártóját, és nála kérdezni.
ha ez nem megy, akkor hasonló kinézetű indexet keresni, ami nem oda való, mégis passzol... így alakra pl ford focus elülső oldalindex, stb...
Meg a fék de azt mattfeketével fel lehet újítani.
Meg a csutka kis pozicionáló pöcse is letörhetett.
http://mail.kepesmotor.hu/moto...
http://racing-bazar.
hu/motorke...
Viszont az tényleg hangos volt.
Az nem fog vígasztalni ha mást nem csak téged.
Multkor nagyon mutogatott a srác ilyen csövére a yard de szerencséje volt mert jött szembe egy hangos dukátis és inkább utánafordult a motorosyard lavamünd allján.
Hétvégén voltunk haverral ausztriában túrázni. Amit láttunk motorosokat 80%-nak nem volt hangtompítója, és sokkal hangosabb volt mint az én E jelű Martin dobom(persze mi tompítóval mentünk).
Őket nem bűntetik?