szerintem 10 motorból 8 nem street legal mert a mostani bodisomból is kivan véve a hangtompító és azért így elég hangos... nem hiszem hogy street legal
Gurul,dudál,világít,berreg,légkondi van..............letekered az ablakot és kondizik a fejeden.
Fényezve?
Muhaha..............a plató meg a felnik vannak kezelve spray-el.
14 éves.
Dupla kereklámpa és fehér.............kellennél több.
Mintha egy mangarajzfilm kelléke lenne.
Mostmár csak azt kell kitalálni hogy férek bele hosszú távon.
Mondjuk livornóig.
hát nincs hangfelvétel. a dobot kedvezményesen hoztam el Ágo-tól, Janóék rakták fel, ezzel együtt volt kilencven. Ahol korábban el volt vágva a csövem lent, odáig megy le egy szálcsiszolt hatvanas cső... a hangja kicsit érces ahhoz a dohogáshoz képest, amit eddig megszoktam. A régi dobomnak nagyobb volt a térfogata, de nem volt E-betűje...
A tankot 10-15-ért javítják meg, a fényezése 15-20. Ha nagyjából ennyiért tudsz ilyen színűt venni, vagy akár kicsit még drágábban is, akkor inkább cseréld le.
Fejidom fényezés szintén 15 körül, a tükör meg max egy 10-es.
ügyintézést, utánajárást is vedd hozzá. meg azt, hogy esetleg januárban hirtelen 10 fok fölé megy, és mocival mennél melóba vagy bárhová, az meg ott áll kivonva... ...szerintem nem éri meg. fillérre lehet, hogy megéri, de ha hozzászámolod a nyűgöt és a hátrányokat, szerintem egál. tehát lustaság = fél egészség, én fizetek egész évben, de ha közben pl elviszem Sanyihoz egy nagyszervizre, nem lőnek fejbe a zsandárok.
Sajnos egy kib..szott róka miatt fék, majd jobbra árok. Csak az volt a gáz, hogy kb 140-ről kellett ezt a manővert végrehajtani. Kb 30-40-50 tempóval estem. Nem tudom, mert nem az órát néztem.
Szerintem Ti jártasabbak vagytok a dologban. Télire valószínű szeretném kivonatni a motort. Mint megtudtam 3ért kivonatják 6 hónapra ideiglenesen a motort, és ha hamarabb szeretném visszarakatni a forgalomba 6 hónapnál, akkor 2ért megteszik ezt is. Viszont akkor se súlyadót, se biztosítást meg ilyeneket nem kell fizetni. Na most csak kérdés, hogy mennyit tudnék fél év alatt spórolni, ha kivonatom ideiglenesen a forgalomból ?
Nekik biztos van minden.
Nem úgy tűnik...
Fényezve?
Muhaha..............a plató meg a felnik vannak kezelve spray-el.
14 éves.
Dupla kereklámpa és fehér.............kellennél több.
Mintha egy mangarajzfilm kelléke lenne.
Mostmár csak azt kell kitalálni hogy férek bele hosszú távon.
Mondjuk livornóig.
Én erre gyűjtök de hasonlít a bodisra , gondolom a hangja is hasonló.
Fejidom fényezés szintén 15 körül, a tükör meg max egy 10-es.
Szerintem Ti jártasabbak vagytok a dologban. Télire valószínű szeretném kivonatni a motort. Mint megtudtam 3ért kivonatják 6 hónapra ideiglenesen a motort, és ha hamarabb szeretném visszarakatni a forgalomba 6 hónapnál, akkor 2ért megteszik ezt is. Viszont akkor se súlyadót, se biztosítást meg ilyeneket nem kell fizetni. Na most csak kérdés, hogy mennyit tudnék fél év alatt spórolni, ha kivonatom ideiglenesen a forgalomból ?
hazafelé füldugó nélkül jöttem, h meghallgassam :)
háááát :-))))))))))))