Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Big eléggé eltünt.
De azért mehetek veletek majd túrázni? Tényleg big múltkor mondta, hogy le szeretné cserélni a motort...Az neked drága lenne?
Az baj, hogy én értem......most őszintén.....mennyi km is van benne?....és ennyi mindent cserélni kellett?....eszemben sincs leszólni...csak nekem nem kell husáng ....
Nem értelek. A váltóban az összes fogaskerék új, a vezérműlánc cserélve lett... Egyébként tényleg sajnálom most már eladni, de a feleségem nem hajlandó felülni rá, ezért most DL-t vadászok.Azt mondta, hogy az kényelmes neki.
Elhiszem.......,de valamiért nem szeretném...
Az enyém még mindig eladó. Teljes szervíz után.
Sprint RS....én hagynám a fenébe viszonylag kevés példányszámú exkluzív gépből inkább minnél fiatalabb és modernebbet.
Akár még ntúr gyáriban is mehet.A tyuningmotyó meg elvan a polcon.Bár csak év vége jövő év elejére terveztem a cserét.
Az sem rossz de asszem az még régebbi kinézet és gyengébb futómű.
Jò 650-est mondott nem upgradeot!

Bocsi
van egy 955 vagy mi a motorradnál nem túl drágán....azok milyenek?
Enyémet viheted.............bár akkor sámsonnal kell karikáznom hacsak nem hitelezem be a tripet.
A valamelyik ha a mostani nem akkor bárkié lehet, de jobban szeretnék 1000-est ha már azt néztem ki, bár egy jó 650-nel sem lenne bajom...
Remélem bejön valamelyik.
Linket nem tudom.De simán felvágtál mint a karácsonyi pulykát és hosszú betonfúrót is használtak serényen.
Még mindig nem tudom meg lesz-e a gép.....viszont annyiban jó volt ez a dolog, hogy most már valamilyen gép lesz és ha ez nem akkor valamilyen másik SV jöhet szóba....
Sziasztok!

Linkelt valaki régebben egy fórumot ahol leírják a 650-es gyári kipufogó átalakítását. Most még véletlenül sem találom. Ha valaki tudja mire gondolok, legyen szíves ossza meg újra a linket

Köszi
így mulat egy magyar úr
sok? elfogyott és ráküldtem a vörösbort, most meg melózni kéne
A Berlingoba bármi befér. Max kilóg :D Kár hogy nem fotoztam le a legutóbbi szállítmányt :D
Ergo fóka? Csikidám?
Ergo fóka.
Holnap dobok pár képet cuccokról.
2009-es focus kombi van, nem tudom hogy férne el benne.
a címem: elektrokukucgportalponthu.
Felvesszük a kínálatunkba a Sava-t! Zoli ,ha találok méretben adok egyet tesztelni! Csak elöbb intézd el a bútor bizniszt!