Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sv? az meg micsoda?
Gyerekek,most esett le,hogy még sosem mentem sv-vel!
Majd kísérletezem ..............nagyobb tengelytávú ránézésből mint a bandita.
Swiften töröm a fejem.Huginak lehet köll egy.Busa nemozgat.Ki mondta hogy ennyiért megvenném?
Ennyi pénzből 1 fasza 1300-as Suzukit is kapnál...ha busát nem de swiftet biztosan
majd meglátogatlak...
Ahogy néztem csinálni kel egyet.Az enyém nem a gyári sárvédőhöz készült.Ha jól tippelek módosítani kell picit a méreteket.
Szerintem azt nehezebb cikcakkba tenni mint a bandit.
A doboztartódat kezd el leszerelni...kell
megülhetetlen....nem értem minek ennyi lóerő
neked persze csak az a kérdés,hogy az emberiségnek való -e egy ilyen fegyver
A csapatban egy srácnak volt ilyen,mire kipróbáltam volna eladta,vett egy tuningolt zzr1400-at,218 lovat tud,tavasszal tesztelem........való az nekem?
A hirdetésben 106le szerepel!?
Mostmár elég a tyuninngból.Szoktatom magam az arany színhez.
Pedig át lehet marni a 650-es villahídját, hogy beférjen a régi gixer vagy az SV telója és akkor csak a telókat elég megvenni meg a kereket, igaz km óra nem lenne vagy másképp kell megoldani...
Én se tenném.Sok szereléssel talán most eljutok az ezres szintjére.
Affene látja ezt kép alapján.A szine kicsit buzis de kiapi...t érdekelne.130 ló 9100-on és 105 Nm 5100-on.
Megnézem annyi tuti ha még eladó.
Lehet,hogy hülye vagyok,de mintha lenne egy enyhe csavar az egész motorban,legalábbis a képek alapján.
Zoli ne vakulj el........sztem jó színe van,bennem nem okozna gátlásokat!
Én is erre gondoltam, de nem olvastam még végig és ahogy írtad a 650-é nem annyira jó rá ha csak nem akarja az egész elejét elcserélni.... ......nem biztos, hogy belemennék...
Én fejidomosat szeretnék.
Igen így gondoltam bár Zoli azt mondta nem egyezik a kettő.
Szerintem kéne neki a fejidomod kormányostúl ő meg adná az övét helyette.
Hali, miért, lenne valami okosságod rá?
Bötö vedd meg az enyémet
Most nézem ezt.Annyira nem is gáz.

Talán a színe................hmmmmmmm....................ettől tuti cukorbeteg lennék.Március végén tuti dolgom van nagykanizsán.Lehet belezúgok.