Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok válogatós lehet mindenféle.........a Stomilt kedveltem míg lehetett kapn ...........de a hintőporos fajtát.
a gumi kérdés megint megosztotta a brigádot.
Ha lenne a topic-nak ajtaja ki kellene írni rá,hogy : gumi kérdések a másik ajtónál
Apropó kéne cím is.
Nem ismered a csíkos fókát?
Vagy neked nem az van kombiban?
Holnap dobok pár képet mail-en.
Többféle gyártótól vannak cuccok.
a varázsszó csak a fókát tudnám micsoda :-)
a legolcsóbbtól eggyel jobb kategória kellene, 70-80 ezret azért nem adnék 1 heverőért. de ez így fórumon keresztül elég nehéz lesz, tudsz esetleg valami oldalt, ahol lehet nézelődni?
Pénzt vissza állambácsitól...?
Ti tényleg sokat ittatok!
Nemsokára megáll egy sötét limuzin a házatok elött.....
Persze alkuképes.Csak férjen de a fókába.
Meddig mehetek el? Van 24900.-ért de van 38-e ért meg 69e-ért 89e-ért...................határ az ég.
Valami normális olcsón, gagyi nem kő
Ha sok a pálinkád otthon, nálam elfér pár üveg!
Nemhülyeség csak a ZXR a gáz.
na jóéjt, sok vótmá a pálesz így is, azt' hülyeségeket írok :)
én egy olyan összegnek örülnék, ZXR636/2005 vételi árfolyamon, minusz egy kisSV/2003 eladási árfolyamon. :-)

szerintem nem adnak ennyit :)
majd úgy állapítják meg, h ne legyen.
ugyanis a trükk az, h az infláció felettivel csak akkor szembesülj, amikor már az állami rendszerbe átmentél, nagyjából lustasági elven (ahogy én is) - azaz kinek van kedve sorban állni, hogy nyilatkozzon? "maraggyámá, haggyámá" alapon került vissza az emberek jó része, szvsz.
Olcsó kő de csoffasztott randa huzattal vagy drágább szebbel és pofásabbal?
most pont nem kell garnitura, de jóféle 90x200 heverőt ajánlhatnál
Hát nem egy nagy szám.Simán elfér a zsebemben még 10000-resben is.
pedig a másfél milla mennyivel jobban nézett ki
semmit,azért "bukott" meg a dolog mert kevesebbet kamatozott a pénz mintha a párna alá raktad volna.Ezért borult a bili.Nem hiszem hogy ennyire balfaxok lennének a vezetők hogy nem tudják befektetni rendesen,egyszerűen csak úgy járt mint a kínai történetben a marék rizs.
Azt nyugodtan hozd hozzám adok én közepes garnitúrát.Bár kérdés nálad mi a közepes.
1500-1700 akart lenni :D
tehát akkor ha én másfél éve vagyok/voltam nyugdíjpénztári tag, és havonta 1501700ft-okat vontak le, akkor mennyi az amennyit visszakapnék vajon ?! :D
nekem elvileg a reálhozam kitesz egy közepes ülőgarnitura árát, szóval bizok benne erősen
Lesz olyan?
nem a hozamot, hanem a reálhozamot adják ide. vagyis ami az infláció feletti.