a varázsszó csak a fókát tudnám micsoda :-)
a legolcsóbbtól eggyel jobb kategória kellene, 70-80 ezret azért nem adnék 1 heverőért. de ez így fórumon keresztül elég nehéz lesz, tudsz esetleg valami oldalt, ahol lehet nézelődni?
majd úgy állapítják meg, h ne legyen.
ugyanis a trükk az, h az infláció felettivel csak akkor szembesülj, amikor már az állami rendszerbe átmentél, nagyjából lustasági elven (ahogy én is) - azaz kinek van kedve sorban állni, hogy nyilatkozzon? "maraggyámá, haggyámá" alapon került vissza az emberek jó része, szvsz.
semmit,azért "bukott" meg a dolog mert kevesebbet kamatozott a pénz mintha a párna alá raktad volna.Ezért borult a bili.Nem hiszem hogy ennyire balfaxok lennének a vezetők hogy nem tudják befektetni rendesen,egyszerűen csak úgy járt mint a kínai történetben a marék rizs.
Ha lenne a topic-nak ajtaja ki kellene írni rá,hogy : gumi kérdések a másik ajtónál
Nem ismered a csíkos fókát?
Vagy neked nem az van kombiban?
Többféle gyártótól vannak cuccok.
a legolcsóbbtól eggyel jobb kategória kellene, 70-80 ezret azért nem adnék 1 heverőért. de ez így fórumon keresztül elég nehéz lesz, tudsz esetleg valami oldalt, ahol lehet nézelődni?
Ti tényleg sokat ittatok!
Nemsokára megáll egy sötét limuzin a házatok elött.....
szerintem nem adnak ennyit :)
ugyanis a trükk az, h az infláció felettivel csak akkor szembesülj, amikor már az állami rendszerbe átmentél, nagyjából lustasági elven (ahogy én is) - azaz kinek van kedve sorban állni, hogy nyilatkozzon? "maraggyámá, haggyámá" alapon került vissza az emberek jó része, szvsz.