Hát koma az a 12e az nem olyan sok az első féle power nem a 2ct viszont ahogy bud monnya kopik.
Bár attól függ mennyit mész.
Viszont végre találtam kényelmes surranót az 577-esen rottyra ment régi helyett.Nem volt eccerű menet 3 hete boltról boltra járok.
Valaki mondjon jót a Puma Desmoról.
Sziasztok!
Suzuki SV 650-em van kopogó hang jött bele fordulaton! Nemtudom valakinek van e a motorról egy robbantott ábrája?
Vezérlést nemtudom hogy van összejelölve!
Válaszokat előre is köszönöm ;)!
Ammondó vagyok ne használd maxon a kicsit 5-600 Km-t mert nem lesz az jó.
Autópálya szerintem kilőve inkább a lassabb de szép kanyaroson kell menni akkor ha mindenképp 125-ös megy.
Izéé szállás egyértelmű hogy fix a 125-öst lehet itthon kéne hagyni avval szenvedés lesz de max előreszaladok behűteni az ütcsit.
Majd lefixáljuk benne vagyok sokmindenben.
Nyáron az alpesi hogy smint?
Egyedül vagy csapatban?
Mert ha nem derogál egy kis SV naked vevő lennék ilyenre.
Csak nehogy lehaggyatok.
A sasfészket megnézném.
Sátor lehet de inkább ne.
Kérhetek gumit karácsonyra, pontosabban beszállnak az árába az ősök. Nagyon elcsépelt kérdés, de milyet vegyek? Párba veszem mindenképp mert előre is kell. 120/70 és 180/55. A Conti sport valóban elfogy 5E km a alatt? Azért kérdem mert az viszonylag jó árban van 50E környékén
Bár attól függ mennyit mész.
Viszont végre találtam kényelmes surranót az 577-esen rottyra ment régi helyett.Nem volt eccerű menet 3 hete boltról boltra járok.
Valaki mondjon jót a Puma Desmoról.
Felmegy a 180-as a "kis" SV-re?
pilot power első+hátsó:55.625 huf
pilot road 2 első+hátsó:67.106 huf
túl sok az ár diferencia.Még ha többet el is megy akkor is.Meg egyébként kiváncsi vagyok a híres tapadására.
De lehet hogy pilot power lesz belőle.Abból is az 1 komponensű
Suzuki SV 650-em van kopogó hang jött bele fordulaton! Nemtudom valakinek van e a motorról egy robbantott ábrája?
Vezérlést nemtudom hogy van összejelölve!
Válaszokat előre is köszönöm ;)!
bar, ha kocsival birt 160at menni, akkor a kis 125 nem sokaig lesz meg...En szoltam neki elore, de nem hitte el es ezt vette...
Vegyél neki addigra egy 600-ast vagy egy GS500-at.
Autópálya szerintem kilőve inkább a lassabb de szép kanyaroson kell menni akkor ha mindenképp 125-ös megy.
Jo, autopalyan lehet uncsi lenne a 110...De gondolkodj kezdo fejjel
A lenyeg, h elso komolyabb turajat elvezze
Na, ezt majd kivesezzuk.
Majd lefixáljuk benne vagyok sokmindenben.
viszont lesz fmh10 headset, az 900ig meg garantalja a hablatyot
lehet, h idonkent eloreszaladok, meg vissza...Ha nem lesz nalunk sok cucc, akkor meg tutira.
Ket verzio kering a fejemben.Foleg autopalya, majd ott szerpentin.Ha sietos a tura.
vagy raeros, akkor salzburgig autopalya, onnan pedig ismeros utakon korbekarikaba le a bodenseeig...
gyere, ha ilyen feltetelekkel is elviselsz minket
meg valszeg 1-2 ember van tervbe veve.Max. 5-7fo, azt meg lehet koordinalni.
Ja, en nem jatszom olyat, h majd keresunk szallast.Mindent elore le szoktam szervezni hetekkel elore...Tehat fix helyre, fix idore megyunk
en most esogumaval kacsintgatok, kar, h a tobbseguk tilos az uccara...
Egyedül vagy csapatban?
Mert ha nem derogál egy kis SV naked vevő lennék ilyenre.
Csak nehogy lehaggyatok.
A sasfészket megnézném.
Sátor lehet de inkább ne.
Számlával 180000,-Ft.
Üdv: Andi
Conti mi? Sport "retek"? Mert az nekem a "KIS" SV-n 6500 km alatt megevődött!
De jó gumi ha a vélemény is segít a döntésben!
Amúgy én a "micsülin pilót páwert" vettem 50 körüli áron párban! Ez se megy el többet szerintem mint 6000 km, de tapad mint a huzat!