Az első aránylag gyorsan kopott de még határeset.Viszont tette a dolgát.
Azt vettem észre hogy jobban peremig dőltem vele mint a mostanival.
Talán mert /70-es.
Őőőőő.Csak azt nem mond hogy egy teljes napig tizenkétezren pörgeted és az majd jól meg se kottyan neki?
Mindíg azt mondom a teljesítmény felső részén állandóan használt gépek fokozottan kopnak.
Sosem tesz jót neki ha csak nyelezed.
Lehet birja.Ideig óráig.
Viszont egy csapatban akik 140-150-et tudnak nemigen lesz jó dolog egy 110-es gép.
Izé TCX-ből valami sportot néztem.Az se volt olcsóbb.Desmo meg inkább túrás koptatóval,sarokvédővel.
Lényeg hál istennek ebben a szegmensben ez ment fel a lábamra legjobban és nem gipszcsizmaként tartja körbe a lábam.
Teszt jövőre.
Őőő akkor egy komplett pápuacsalád jóllakna a vádlidon mert nekem simán felment a zipzár.
Pont van hely még a nadrágnak is.
Ez volt eddig a legjobb meg a TCX de az nem ennyire kényelmes.
En egyszer probaltam, de nem jott fel a zipzar a vadlimon... .
Van egy puma Testastretta felcipom, az birja rendesen a strapat, eleg jol ossze van rakva...
Őőőőő konkrétan igen.Ott a rókás cimke rajta.Van is ára.
Desmo meg alacsonyabb áccijós volt.
Picit drágább mint az alpin MX5 lett volna ha lett volna és jó lett volna a lúdtalpamra.
Lehet nem fog úgy gyorsulni de gyorsabb lesz
2)9ezer az nem 12:D
Azt vettem észre hogy jobban peremig dőltem vele mint a mostanival.
Talán mert /70-es.
Mindíg azt mondom a teljesítmény felső részén állandóan használt gépek fokozottan kopnak.
Sosem tesz jót neki ha csak nyelezed.
Lehet birja.Ideig óráig.
Viszont egy csapatban akik 140-150-et tudnak nemigen lesz jó dolog egy 110-es gép.
Zoli!Aztán nehogy lepődés legyen mikor a kis 125ttel otthagy a szerpentinen
Lényeg hál istennek ebben a szegmensben ez ment fel a lábamra legjobban és nem gipszcsizmaként tartja körbe a lábam.
Teszt jövőre.
En vegul TCX mellett dontottem...nekem kenyelmes (turacsizma)
Pont van hely még a nadrágnak is.
Ez volt eddig a legjobb meg a TCX de az nem ennyire kényelmes.
Van egy puma Testastretta felcipom, az birja rendesen a strapat, eleg jol ossze van rakva...
Desmo meg alacsonyabb áccijós volt.
Picit drágább mint az alpin MX5 lett volna ha lett volna és jó lett volna a lúdtalpamra.
58.000 láttam valahol