Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az voltam én!
ez hülyeség!
bebeszéled magadnak...
Azt a kék SVt mintha láttam volna azzal a vmivel a hátsó idomon...de akkor valszeg az ering matrica volt az a valami:D
Mert hideg levegőben jobban megy a gíp!
Nem tette be a képeket....
Bud megint nem bírt magával állandóan menni akart
én föl a "parkolóba" vagy mi van ott nem mentem,a dobogókő tábla után megfordultam
Elég karcsú a jelentkezés.
Részemről is képlékeny.
Mi is mentünk egy Dobogókövet Bud-dal,Szobbal meg már fent volt mire odaértünk.......
hogyhogy?Amúgy belenéztem a MIKMAK könyvbe,tök jó az egész:)ezek szerint a tanár...nem teszi érdekessé
na mi van?Baj van?
Lejelentkeztem a holnapi listáról.
En is mentem egy kort. Kb 500 meteres probakort .
Abbó a goldingbó van robogó ia
Én ma voltam egy karikát,felmentem dobogókavicsra,meg vissza.(Előtte meg tankolni Szentendrére).Lefelé meg végig jöttem egy nagy honda sportgéppel ...najó sport túra volt...igazából csak túra...na jó,egy goldwing volt,de akkor is
úgy eltünt mindenki, mint szürke szamár a ködben
a holnapi?
ma lenne a gurulás?
Holnap Fehérvár fele jöttök?
Na igen.
De ez az hogy utána le kel mosni. Itt a probléma!
én már 15fok alatt nem ülök rá.Cordurám meg termobélésem nincs,szal Meg 5fokban ami tapadás van,az az én tudásommal párosítva nem adja ki a tökéletes fékút képletét De am mostanában időm se lenne rá bár lehet jövőhéten egyik nap motorral megyek be
A tél nem egyenlő a hóval!Vannak olyan hétvégék decemberben meg januárban is,amikor több mint 5 fok van.Ilyenkor thermobéléses cordura azt gyerünk egy 15-20 km-t!Sőt,ha süt a nap,még lehet 0 fok is!
De a száraz út nem árt.....
1. 2008.dec.26
2. 2010.jan.16.
3. 2010.feb.6.

(Csak utána le kell csutakolni!)
passz, Sanyit kell kérdezni. (ezt már mobilról irom)
mondjuk majd ZH időszak után tuti megyek vele majd picit
nekem 2 hete ment De a telet mindig végig állják,legalábbis eddig így volt,ezzel is ez lesz:)Hóban nem spílerkedem