Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenkor bánom hogy fingom nincs az angolhoz
Viszont 1 Srác írta a CB500 fórumon hogy neki a 3 éves CBF500 is ezt csinálja és 1 motoros újság tesztnél is panaszkodtak ilyesmire!
No? Vajon mi a probléma
kb. mikor értek almádiba ?
Ráérsz vele hétfőn is, úgysem tudsz vasárnap venni....
Hát egy pesti 10 órás kezdést kéne megcélozni pest határában.
Nondjuk M1-M7 OMV kút.

Cél.
Viszont Vasárnap...
Valószínű nem megyek mert szétszedem a motort.
Bassza a csőröm lehet termosztát betegsége van! Ezt minnél hamarabb ki akarom deríteni!
Gőzöm sincs.
Ha a környéken szerveznek gyűjtést oda leadom a ruhákat.
Nem szándékozom katasztrófa turistának tűnni...
vasárnap hányóra felé mentek Almádiba ? kb. merre felé található a kajálda ?
Nincs egy kijelölt gyűjtőhely a falvak környékén?!?Talán ezt kellene megtudni....
leküldtem.
nekem egy üzenet jött vissza, hogy nem sikerült. de akkor mégis csak elment.
Nekem egyenlőre semmi sem fut át semmimen.Picit lefáradtam a nagy alkatrészbeszerző út alatt.
Olyan hülye országban élünk hogy autópályadíjat nem lehet fizetni mert összeomlott a rendszer.
Kiakasztó.
Én is támogattam volna a dolgot,aztán elgondolkodtam azon is,hogy talán meg sem tudjuk kellőképpen közelíteni ezeket a településeket......
Nekem meg az futott át az agyamon(ha egyáltalán van ilyenem),lehet hogy a környékbeli utakra felhordhattak némi kártékony vegyületet az ott munkálkodó járművek,ami nem biztos,hogy jó hatással lenne a motorokra....
pedig jó ötlet volt.
Csak utána néztem neten és ott írták hogy nem lehet személyesen adományozni csak szervezeteken keresztül.
nem beszéltem senkivel csak kipattant a fejemből
ha már beszéltél velük, nem kaptál egy számlaszámot?
az ugyan nem túra, de nekik segít.
Gondolat lefújva!
Nem lehet megközelíteni a falukat!
Tiltják az ilyesfajta dolgot. Csak segélyszervezeteken keresztül történhet a dolog.
Sanyi szerint egy O-gyűrű vagy tömítés kiszáradt a hosszú (? 1-2 hónap) használatlanság alatt... más SV-n is előfordult. Jövő héten kiderül. Addig esetleg kölcsönkérem a fiam motorját.
és ez mitől van?
Ha valaki esetleg bőrruhát akar venni occsoé':
http://www.bazismotor.eu/
hát gyors kör volt, benzinkútig és vissza.
még jó hogy volt egy kerékfújós ötletem...
a kerék mellett gubbasztva csak érzem hogy benzinszag van..
meg csöpögés is..
hát nem összehugyozta magát a motorom?!
vissza, garázsba le, cuccot le, utcaiba át, autóba be, hungárián végig 1-esben szarakodás... csak nézegettem a sok motorost meg robogóst fájó szívvel.
egyben a hétvégi motoros terveimnek is lőttek, bár már úgyis be voltam táblázva, már csak a szombat délután maratt, de akkor az sem.
Sziasztok.

Arra gondoltam hogy évadzáró túra keretében segítsünk az iszapfolyás károsultjainak, némi ruhaneművel! Értsd cipő, zokni, póló, nadrág, stb...!
Én amit tudok összeszedek itthon!
Most hívtam Bud-ot ő is benne van!
Ha másképp nem is tudunk legalább így próbáljuk meg segíteni 1 kicsit a helyzetüket!

Üdv.:
Balázs
nekem is átdobnád: sziszko@suzukisv.hu
köszi
Gondolom az a szilvás féle.