Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nightclubber nevű felhasználónak Z750-e van.
Balu, nem tudok válaszolni, mert nem jelenik meg a postafiókomban az email címed csak annyi, hogy lászló.
Hát na..Nem minden suzuki és triumph..
Csak nem küldöd a kivégzőhelyre.
Nehezen vallják be a zöldek no.
Írj az LFP-be .Ott kérdezd meg.
Szerintem egy kezeden megszámolhatod de egy ilyen kérdésért számolj majd a népharaggal..
Nehogy rosszhírét költsd.
Banditok nekem is egyre jobban bejönnek.
Nekem 40-50e-ret mondott Sándor.Akkortól hullik szét.
Mingyá beírok a Z 750-be, hogy hány váltó esett szét eddig...
Elvileg a Spyke-ban is feszesen sportos vagyok csak nagyebéd után sziszegve veszem a levegőt.
Ez jó vagy rossz?
Egy cimbinek van a legelső z750-ből.A szokásos dolgokon kívűl nem költött másra csak benzinre meg matricára.A váltóval sincs semmi gondja pedig 30ekm körül tett már a masinába.
nemcsoda,brutális lehet
Csak a 1,5 millás határ miatt ha jól futottam át.
Kicsit elmélyülten beszélsz sanyival ebben a témában és a vége egy ökrösszekér lesz.Úgy elmegy a kedved a motorvásárlástól.
Tudása kiapadhatatlan és lenyűgöző.
Bár felettébb meglepő hogy a Banditról nem tudott rosszat mondani.
a fejre fordított teleszkóp bizalom gerjesztő,csak aszongyák hiába a fejenállós sztájl csak nyomó előfeszítés állítható rajta.Mondjuk attól még lehet sportosan feszes vagy feszesen sportos.
Mongyuk most a Superbike-ban a Hornet nyerte a 600-as nakedek összehasonlító tesztjét.

Mindig terjesztenek ilyen rémhíreket...
Majd viszed sanyihoz hogy szétesett a váltója.
Átmentem királyi többesbe vagy valami ilyesmi na.

Mittomén GSR nem fogott meg a Trip annál inkább de lebaxnám róla azt a cicaszemet.Vagy fizessenek hogy nézzem esetleg úgy leszek vele mint a Liptai Klaudiával hogy látom de nem veszek róla tudomást.
Esetleg a Magdi anyus effektus avagy a majd megszokom és fel sem tünik
A Z 750 viszi a pálmát, de nem rossz az sem.
Lóvé kérdése az egész, egy Z 750-et talán össze tudok hozni használtban, majd meglátjuk mi lesz, meg hogyan...
ehhez már túl késő van u.h vagy leírod úgy hogy értsem,vagy holnap vissza olvasom.
miva