állítólag a full idomzat az valami német találmány,ők találták ki és meg beszélték a japókkal,hogy mi lenne ha lenne ilyen felszereltségű sv is.A japánok meg ezek szerint belementek.
én is csodálkoztam nap poénja:
Skoda octávia utolér csobánka után (dobogókő felé),azon a 60as szakaszon...félre húzódom,mert tudtam hogy lajhár leszek végig,had menjen...nem ment.Aztán elkezdtem úgy lájtosan menni,de eltűnt a tükörbe...beértem pilisszántó(?)ra -én faluban,kisebb városban komolyan veszem az 50-55öt- majd megjelent...vagy 80nal végig jött a falun kanyarba meg még annyira se mert menni mint én,ügyes
Hétvégén észleltem hogy tele vannak balfasszokkal, hétvégi autóssal és Schumacher-ekkel az utak.
Ez sajnos ma se volt másképp.... csak nem volt hétvégi autós.
A motorja nem ment és egy olajszűrő is kéne rá meg a gyertyák sincsenek benne, de ez már így volt amikor hozzámkerült. Mivel nekem a futóműelemek voltak a fontosak ezekre nem is figyeltem. A motornak szerintem nincs baja csak egy komplett elektronika ráférne mert azzal nem tudom milett de az tényleg szörnyű. A lánc-lánckerék elég jó állapotban van, a hátsógumi sztem cserés... Van rajta tennivaló de ezért akarom eladni olcsón, mert kell a pénz és csak itt áll.
A lényeg hogy jó volt ,nem volt perec (legalábbis a
részünkről ) , Zoli is szépen teljesített.
Akkor jövőre megszervezzük a kétnapos sártas Pannonia ringes kiruccanást?
hát igen.Az a motoros aki 1000resről osztja az igét hogy a 600 nem megy,stb,az általában ilyenkor jól pofára esik.Tény egy kisebb motor jobban fordul,de aki olyan tökös hogy nagyra ül,az oldja meg
Nem lett volna baj ha megyünk még egy pár kört. Nem tudtalak biztonsággal megelőzni ,hülyeségbe meg nem megyek bele csak azért hogy én legyek elöl,ennyire már nem vagyok forrófejű!
Esetleg rá tudom beszélni Sándor urat hogy elvigyen mert ő már látott ilyen izét hogy megéri-e vagy mi.
Osztán már csak kiderül valami.
Skoda octávia utolér csobánka után (dobogókő felé),azon a 60as szakaszon...félre húzódom,mert tudtam hogy lajhár leszek végig,had menjen...nem ment.Aztán elkezdtem úgy lájtosan menni,de eltűnt a tükörbe...beértem pilisszántó(?)ra -én faluban,kisebb városban komolyan veszem az 50-55öt- majd megjelent...vagy 80nal végig jött a falun
Hétvégén észleltem hogy tele vannak balfasszokkal, hétvégi autóssal és Schumacher-ekkel az utak.
Ez sajnos ma se volt másképp.... csak nem volt hétvégi autós.
külön felhívnám a figyelmet a "nyalókásemberre"
részünkről
Akkor jövőre megszervezzük a kétnapos sártas Pannonia ringes kiruccanást?
Mindenesetre éreztem, hogy fejlődtem valamit! Az meg, hogy a sportgépeket köröztük külön megerősített abban, hogy a "KIS" SV nem kevés! SŐT!
Sanyi is így köszön már ha megérkezik és mi ott vagyunk!
Ering bevezető útján végig így ment az egyenesben!