ezt most találtam Azt hallottam am hogy régen a postások az oldalkerekes gépekkel úgy köszöntek hogy "felemelték" az oldalkocsit és összeértek a kerekeik.(autómánia).Jut eszembe,Toth Zoli nem volt ott?
Mondjuk azért amikor jöttél mögöttem tartósan bennem volt a para, hogy váááá itt dübörög a Laci és minnnnyá beszúr féktávon! Aztán 2 ilyen kör után éreztem, hogy fáradok, ha arra koncentrálok, hogy tartsalak és ezért inkább kimentem a boxba minthogy a fűbe menjek!
De megint jó volt arra, hogy belássuk, nem a nagy gépen múlik!
Zoli is adott nekik egy kört! (GSXR 1000 K4, GSXR 750 K9, YZF-R1 2005)
még a 4 sem gáz, mert szerintem nem az számít, hanem az ember tanul, tesztel, és egy k..jót motorozik olyan helyen ahol csak a bátorsága szab határt. Szerintem:P
Na ma jól elvettük a szüzességed! (ami a pályát illeti) És még élvezted is!
El kell mondanom a Zoliról ,a pályára született! Szépen tartotta az íveket (amennyit láttam belőle) nem rettent meg amikor meg kellett előznie egy-két gixerest vagy R1-est! Myke-t nem értem utol ,Sanyit meg pláne ,miután a háromkerekűvel elfért két kamion között az ötösön és már akkor nem tudtuk követni!
Áh.
A balosnak kezd leválni a talpa középen.Őt megviselte az élet.
Lassan nyögdíjazom bár ezt az évet kibirja lazán.
Most nézegetem a videokat mit érdemes kivenni meg benntartani.A 2 perc körüli idők mennyire gázosak egy nagyonelső pályázásra?
Mert ha gáz akkor neménvoltam.
A gond hogy 80-90e nél többem nincs most rá.Talán karácsonyra.És még rá is kéne nézni hogy mi is hiányzik róla a nyilvánvalón kívül.
Ez a motor ment mikor hozzádkerült?
Szia Zoli! Említetted hogy érdekelne az alkatrész moci.. Az érdekelne hogy mennyit szánnál rá most? Mert te már régebben is érdeklődtél és akkor mondtam hogy lenne neked kedvezmény... Lehet hogy nem rögtön válaszolok mert alig vagyok gépnél.. Köszi
Az nem.De közelvolt.
A csizmám viszont jobbról-balról.
Kell valami ami birja is mert srégre kopott a talpa.
Lassan nézem a videokat.Ha sikerül értelmesen összevágni akkor teszem fel.
Jó lenne érdekeset feltenni amiben nem egyedül billegek lassacskán.
Uhh.. kicsit szolidabbra gondoltam, bár az ilyen kiegészítők, mindegy mi az, nem épp olcsóságukról híresek. Ha aktuális lesz, és még megvan jelentkezem
Szia.
Anno tavaly,44900 huf volt, a mostani árát nem tudom,
Olyan 40000 huf körül gondoltam.
Igazából cca 5000 km futott a motoron.
Aki kipróbálta, meg volt elégedve vele, biztonságos, kényelmes.
Nem zsibbad el az utas keze hosszú távon a kapaszkodón mint a tankon támasztva.A tanktáska is elfér rajta kényelmesen.
Akadt egy eladó SV650 re szerelhető kapaszkodó.
Tavaly nyáron egy túra alkalmával volt érdeklődő, de nem volt célom eladni mert meg volt a motor, és használatba volt.
Viszont tavaly Szeptember 14. én kiütötték a vasat alólam TK lett.
Így eladósorba került, vagy elcserélném ugyanily kapaszkodóra ami
Kawasaki ZX9R 2002 es re szerelhető.
Mondjuk azért amikor jöttél mögöttem tartósan bennem volt a para, hogy váááá itt dübörög a Laci és minnnnyá beszúr féktávon!
De megint jó volt arra, hogy belássuk, nem a nagy gépen múlik!
Zoli is adott nekik egy kört! (GSXR 1000 K4, GSXR 750 K9, YZF-R1 2005)
Szóval a "KIS" SV megint bizonyított!
El kell mondanom a Zoliról ,a pályára született! Szépen tartotta az íveket (amennyit láttam belőle) nem rettent meg amikor meg kellett előznie egy-két gixerest vagy R1-est!
A balosnak kezd leválni a talpa középen.Őt megviselte az élet.
Lassan nyögdíjazom bár ezt az évet kibirja lazán.
Most nézegetem a videokat mit érdemes kivenni meg benntartani.A 2 perc körüli idők mennyire gázosak egy nagyonelső pályázásra?
Mert ha gáz akkor neménvoltam.
Köszi a választ.
Ez a motor ment mikor hozzádkerült?
A csizmám viszont jobbról-balról.
Kell valami ami birja is mert srégre kopott a talpa.
Lassan nézem a videokat.Ha sikerül értelmesen összevágni akkor teszem fel.
Jó lenne érdekeset feltenni amiben nem egyedül billegek lassacskán.
Anno tavaly,44900 huf volt, a mostani árát nem tudom,
Olyan 40000 huf körül gondoltam.
Igazából cca 5000 km futott a motoron.
Aki kipróbálta, meg volt elégedve vele, biztonságos, kényelmes.
Nem zsibbad el az utas keze hosszú távon a kapaszkodón mint a tankon támasztva.A tanktáska is elfér rajta kényelmesen.
Akadt egy eladó SV650 re szerelhető kapaszkodó.
Tavaly nyáron egy túra alkalmával volt érdeklődő, de nem volt célom eladni mert meg volt a motor, és használatba volt.
Viszont tavaly Szeptember 14. én kiütötték a vasat alólam TK lett.
Így eladósorba került, vagy elcserélném ugyanily kapaszkodóra ami
Kawasaki ZX9R 2002 es re szerelhető.
Kép itt: