Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a mamóka is megerősítette akinek az éjjeli edénye helyett éjjeli szekrényt vittél?.....szegénynek szálka ment a valagába miközben rákuporodott...
De.Rendes ember vagyok.
Engem biztos nem engedtél volna el.
3x engedtem csak haveri alapon.
Hány kört adtál Budnak?
Veheheheh.
Őőőőő.Megérkeztem.Sima liba volt.3.-ba betettem és eltúrázgattam a pályán.Idő jó volt nem esett egy deka se igaz rekkenő hőség sem volt.És csak 3x köröztek le fél óra alatt.
Viszont nem én voltam a leutolsó.
Kikérem magamnak...
3)
Ez a Honda nem mostanság látott napvilágot(Honda CBR 600 RR Limited Edition,2008)
1)Szerintem annyi pénz nincs is a világon amennyibe ez kerűl.. Amúgy tényleg szép
2)Blokkolnám E
3)Honda...brrr
ja hogy a felső a 2 kép a verseny gépet mutatja...akkor az utcain mért nem fért el a 2 dob?
1)

- YOSHIMURA tri-oval slip-on (4 az egybe)

ez nekem azt jelentené hogy 1dob van,de akkor mért van 2?
szerintem ha ilyen hideg időben pályázni mentek akkor inkább a bukókeretet rakdfel mint az esőruhával szórakozz,nem az lesz a legnagyobb gondod hogy vizes vagy, vagy nem Itt marha szar idő van
1)Szép,és nem is olyan vészes,annyi a limitált ára,mint az R1es alapára

2) . .

3)Ahogy hondáék mostanság kártékonykodnak,azt se tartom kizártnak hogy valami hibrid verza (vagy e85) azért van ez az oda nem illő kék izé a gépen
én az oldalassal megyek, mikor is van a találkozó némedin?....csak, hogy ne késsek sokat...
Nálunk jó eddig.Esőruhát berakom.Ha nem jön össze akkor hazamegyek.
pályabubusok, mentek ma?.....erre elég gatya az idő és nedves az út....
1.kép, full extrás

2.kép, a csajszi a túráról...Neki lesz a kisSV...

3.kép a regensburgi lajos előtt fotózva, valami limited kisCibri...
szépségek...
Gyári!
az ezres még nakedül is szép...Ezekkel a jardine dobokkal meg lehet a hangja...
Inkább zongora mint szövőgép..
de van Neked is
megint a 650es blokk felfúrva 700ra...Ezres nincs?