Ez utóbbiban igazad van, kábé valóban annyit spórolok egy szezonban és lehet, hogy ennek fényében ilyen kis tételben nem éri meg "mókázni" ezzel.
Kocsinál ugye már más a helyzet, ahol nem 10 litert tankolok, hanem 40-et.
Hali! Fiat brava-ba már kb 10* rakom felesbe semmi rossz tapasztalatot nem tudok róla mondani.Így tankolásonként(500km)1500-1600 ft ot spórolok.De motorba nem tenném bele........
Kedvenc autómba elkezdtem e85-benzin keveréket tankolni kísérleti jelleggel (30-70%). A szakirodalom (átalakítás nélkül) max. 50-50%-ot ír, fölötte már elszegényedhet a keverék, az meg ugye egy motornak "nem nagyon jó", szóval erre vigyázni kell.
Szerintetek az SV-be lehetne ilyet?
Mindenesetre biztos nem a benzinkúton fogok szarakodni, mert átlag 10-12 litert tankolok, hanem kocsival hazahozok egy 10 literes kannát, aztán abból töltögetek 3-4 litert.
nekem nincs bajom azzal hogy te naked párti vagy,vagy hogy az tetszik,csak nem tudom elképzelni hogy valaki a lentebb felsorolt motorokra azt mondja hogy ronda/idétlen...érted
Úgy konkrétan nem tetszenek a műanyag bográcsra emlékeztető idomok vigyorgó bálnára hajazó lámpával.
Talán a VFR 1200 nem rossz meg a GS 1200 is a felemás lámpáiva meg az újabb Fazer nem a csigacsápos és a Triumph újabb Tiger-e sem rossz.
De hidegen hagy az autópályán 2000 KM-t 160-200 al szélmentesen megtenni képes motorkontingens úgy ám-Bkokk.
Ez van.
szerintem az SV S,meg a full idomos SV,esetleg az új GSX 650 ( http://www.motorcyclenews.com/... ) igencsak odavág Az meg hogy neked unblock nem tetszik az a gép amin van valamennyi műanyag elől, arról nem mi tehetünk,sem a formatervezők
De mögötted menni kész szmogriadó!
Köszi a szervizt!