Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi komoly a JAWA!

De mögötted menni kész szmogriadó! A motor elejéről lemostam 12 mm vastag 2T olajat! Ködben motorozni úgy, hogy süt a nap? Nagyon fain!

Köszi a szervizt!
ACHTUNG ACHTUNG! (elveszett egy német kisgyerek)

A holnapi motoros pályanapra aki jön annyi infó, hogy vagy odatalál Eringre 09:00-es kezdéssel, vagy kettő találkapontot iktatnánk be!

A találkapontok: 08:00-ás indulással Soroksári út - Határ út sarok ÖMV kút: 1. találka pont

8:20-as indulással Alsónémedi ÖMV kút: 2. találka pont

A pályázás fél órás váltásban van 9-től 12-ig. Legalábbis én ezt célzom, be.

Aki jön kérem válaszoljon itt!

De indulási és találkapontokra is várok javaslatokat!
Ja.Bár az egy fokkal szedd se csak egy fokkal.

Elnézést.
Nekem tetszik a tiéd, 650-esben még el is tudnám képzelni, csak ne lenne olyan dög nehéz.
Ez nem is 1250!
Ez utóbbiban igazad van, kábé valóban annyit spórolok egy szezonban és lehet, hogy ennek fényében ilyen kis tételben nem éri meg "mókázni" ezzel.
Kocsinál ugye már más a helyzet, ahol nem 10 litert tankolok, hanem 40-et.
Valami részeg focira neveztünk asszem.
A csapat neve:
Fast fox
én autóba se tennék ilyet,ha valami szar kerül a palacsintába az sokkal többe fáj,mint amit megspórolsz az évek alatt.
Pénzügyileg tartom feleslegesnek ezt a fajta szarakodást.
egy tankon spórolsz KB 300-500 Ft-ot?

Az egy szezonban KB 6e ft.
Most ezért minek?
Hali! Fiat brava-ba már kb 10* rakom felesbe semmi rossz tapasztalatot nem tudok róla mondani.Így tankolásonként(500km)1500-1600 ft ot spórolok.De motorba nem tenném bele........
Kedvenc autómba elkezdtem e85-benzin keveréket tankolni kísérleti jelleggel (30-70%). A szakirodalom (átalakítás nélkül) max. 50-50%-ot ír, fölötte már elszegényedhet a keverék, az meg ugye egy motornak "nem nagyon jó", szóval erre vigyázni kell.
Szerintetek az SV-be lehetne ilyet?

Mindenesetre biztos nem a benzinkúton fogok szarakodni, mert átlag 10-12 litert tankolok, hanem kocsival hazahozok egy 10 literes kannát, aztán abból töltögetek 3-4 litert.

Mi a véleményetek, esetleg tapasztalatotok?
nem úgy tűnik
volt.jam
A régebbi Vizipókos Multipla az egyik kedvencem.
Meg a Street/speed triple.

Szerinted én a nagyátlaghoz tartozom?
nekem nincs bajom azzal hogy te naked párti vagy,vagy hogy az tetszik,csak nem tudom elképzelni hogy valaki a lentebb felsorolt motorokra azt mondja hogy ronda/idétlen...érted
Úgy konkrétan nem tetszenek a műanyag bográcsra emlékeztető idomok vigyorgó bálnára hajazó lámpával.
Talán a VFR 1200 nem rossz meg a GS 1200 is a felemás lámpáiva meg az újabb Fazer nem a csigacsápos és a Triumph újabb Tiger-e sem rossz.
De hidegen hagy az autópályán 2000 KM-t 160-200 al szélmentesen megtenni képes motorkontingens úgy ám-Bkokk.
Ez van.
Roli!Te kedden mész valamit sportolni?
szerintem az SV S,meg a full idomos SV,esetleg az új GSX 650 ( http://www.motorcyclenews.com/... ) igencsak odavág Az meg hogy neked unblock nem tetszik az a gép amin van valamennyi műanyag elől, arról nem mi tehetünk,sem a formatervezők
Nekem az Rt beszámították az SVbe és igen korrekt áron.(annyiért tuti nem tudtam volna eladni egyhamar,jövőre meg már nem adtak volna annyit érte.).

www.suzukibudakalasz.hu
Eladó sv650 hűtő olcsón.
Ha holnap akarok valahova menni akkor itthon kell tevékenykednem ma.
Szorgosan mint egy méhecske.
motor-ozás