Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi nem jött be Neki a DL-en?(mondjuk az ezres nekem felesleges lenne,SV-ben még a 650-es is elég bőven)
Biztos csak kanyarban megy gyorsan, fölfelé engem lenyomott mint a csikket.
Volt aki utánamment?
Vehehehehe.
Akkor azért.
Utánad.
Nemugrikbe.
Előttem vagy utánam ment?
Az a piros DL az 577-en.
Húzd a gázkart.
Mellikből?
82ezer volt abban a gépben, kinéztem volna belőle vagy 10-et.
Tyukok szeretnek rajta kotlani.
Kiválló rántottátnak valót szednél ki ha beállítod a ketrecbe.
Oszt micsinálnék azzal!?!?!
Hülye nullák.1250.
Akkormár inkább a félidomos 125-es bandit ha túrabombázóban nyomul az ember.

Bár szegénynek olyan elbaxottul bamba a pofázmánya hogy hűűűűű.
Volt most az 577 egy Pali 650-essel, azt mondta, hogy az SV messze megelőzi menetteljesítmény, kezelhetőség terén (a feleségének SV-je van). Azt mondta olyan 20000-et megy évente, és a hosszú túrák, pakolhatóság miatt kell neki a DL.
Ez velősebb és jobb szöveg mint az enyém.
Ám legyen.
Bár ha az olvasztókemencét is fel akarod rakni akkor erősebb rugó kell.
Viszont ha hiteles a gép érdekes lesz a beszámítás átülés/ha már nem akkoris.GSS próbálta beszámíttatni az SV-t DL-be.Őőőőő maradt neki az SV annyit akartak érte beszámítani.
Üléspóz rendben bár kinek a pap......nagyobb kerék hááááát annyira azért nem szarok az utak hogy holdjáró kelljen cuccolás az nekem megy sövön is mit bele nem pakoltam az vicces volt.Pedig egy táska/doboz és egy mikulászacsi volt a delikvens.
Bukókeret minek?
Kaszni rendicsek de városi tempónál nemszámottevő az előnye..
Próbáld ki Fr-ét.....szerintem leteszel róla, igaz az ezres......
Igazából jobb az üléspozíció,elöl nagyobb kerék(ezeken az utakon az a jobb),van "kasztnija",dupla lámpa,pakolhatóbb úgy,hogy nem néz ki olyan idiótán mint az SV,és még a bukókeret is jobban néz ki rajta.....(dióhéjban)
Előnyösebb lett volna birkózni vele picit.Pláne ha médiasztár akarsz lenni.
Így kicsit nyóckeres gettóselverünkacipődértbefordulokemiattdepibe kinézeted van.
Remélem kilóson...
volt, csak azt raktam be elsőnek a zsákba, nehogy eszembe jusson használni
Őőőőő a volánbusz mennyivel változtat a helyzeten?SV-hez képest.

Most komolyan.
Ugyanaz a blokk csak a körítés a jóval túrásabb.
És mivel a közeljövő 18 évben nem fogsz 1 hetes motortúrára menni ezért szerintem picit felesleges pláne hogy az SV arra amire te legtöbbször használod (városi cikk-cakk) jobb a kisebb mérete miatt.
pont kocsiban tökölődtem a hét közepén és egy kicsit szűkre szabta egy autós a Kerepesin kétsávosán a helyet.Mindenki el tudott slisszolni DL-es kolléga meg beragadt és dudálva kellett nógatnia a balfácánt.
De ahogy érzed.
Viszont ahogy néztem a gyerek és a biztonság miatt nem kéne motort váltani.Nagyon jól nyomod így is sok nem változott.
Egy ilyenen töprengek......